Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Black box error - Please help me
Author Message
Lyvlet Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #11
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

Not to seem fully stupid, but how? and no there's still no Amnesia Folder under documents
(10-28-2011 12:20 AM)Tanshaydar Wrote:  Still there is no Amnesia folder under Documents folder? If so try to run the game as administrator.
10-28-2011 12:27 AM
Find all posts by this user
Your Computer Offline
SCAN ME!

Posts: 3,475
Joined: Jul 2011
Reputation: 234
Post: #12
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

ig4icd32.dll is related to Intel integrated graphics for OpenGL. I'm guessing either your drivers are out of date, or your integrated card doesn't support the game.

Tutorials: From Noob to Pro
10-28-2011 12:31 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Lyvlet Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #13
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

Although i've tried playing the game on different computers by now, and at all of them i've been getting the same problem again and again.

I've updated my drivers, though I'm not sure if they're the right ones then-
(10-28-2011 12:31 AM)Your Computer Wrote:  ig4icd32.dll is related to Intel integrated graphics for OpenGL. I'm guessing either your drivers are out of date, or your integrated card doesn't support the game.
10-28-2011 06:45 AM
Find all posts by this user
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 5,974
Joined: May 2011
Reputation: 172
Post: #14
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

what graphics card do yo have? Check at at start by typing dxdiag (or run>dxdiag)

[Image: L72ChX.png]
10-28-2011 03:38 PM
Find all posts by this user
Lyvlet Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #15
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

Mobile Intel® 4 series Express Chipset Family
(10-28-2011 03:38 PM)plutomaniac Wrote:  what graphics card do yo have? Check at at start by typing dxdiag (or run>dxdiag)
10-28-2011 06:55 PM
Find all posts by this user
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 5,974
Joined: May 2011
Reputation: 172
Post: #16
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

Due to bad Intel drivers your low-end card is not capable of running the game under Windows. Only under Linux.

[Image: L72ChX.png]
10-28-2011 11:52 PM
Find all posts by this user
Lyvlet Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #17
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

Is there anyway i could change it?
(10-28-2011 11:52 PM)plutomaniac Wrote:  Due to bad Intel drivers your low-end card is not capable of running the game under Windows. Only under Linux.
10-29-2011 06:51 AM
Find all posts by this user
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 5,974
Joined: May 2011
Reputation: 172
Post: #18
Solved: 7 Months, 2 Weeks, 1 Day, 17 Hours, 35 Seconds ago RE: Black box error - Please help me

Under Windows no. At least until Intel releases better drivers for this card. No idea if this will even happen though...

[Image: L72ChX.png]
10-29-2011 08:42 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)