Frictional Games Forum (read-only)
Another script with levers - Printable Version

+- Frictional Games Forum (read-only) (https://www.frictionalgames.com/forum)
+-- Forum: Amnesia: The Dark Descent (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-6.html)
+--- Forum: Custom Stories, TCs & Mods - Development (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-38.html)
+---- Forum: Development Support (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-39.html)
+---- Thread: Another script with levers (/thread-15178.html)



Another script with levers - WLN73 - 04-30-2012

Hi again .... i hope someone can give me an hand.......
I need a script to enable / disable a series of levers with a main lever ( if the MAIN lever is off the other don't work, if the lever is on .... i can use the other levers )

Thanks...... Big Grin



RE: Another script with levers - Rapture - 04-30-2012

Here ya go...

Code:
SetEntityInteractionDisabled(string& asName, bool abDisabled);



RE: Another script with levers - WLN73 - 04-30-2012

(04-30-2012, 01:22 AM)Rapture Wrote: Here ya go...

Code:
SetEntityInteractionDisabled(string& asName, bool abDisabled);
Thank you ... I tried but they work even if I don't use the first lever
Or i wronged something....what i have to write at "bool abDisabled" ????
I maked this:

void OnEnter()
{
SetEntityPlayerInteractCallback("switch4", "func1", true);
SetEntityPlayerInteractCallback("switch1", "func2", true);
}

void func1(string &in EntityName, int alState)
{
if( alState == -1)
SetEntityInteractionDisabled("switch1", true);
if( alState == 1)
SetEntityInteractionDisabled("switch1", false);
}

void func2(string &in EntityName, int alState)
{
if( alState == -1)
SetLampLit("lampada1", false, true);
if( alState == 1)
SetLampLit("lampada1", true, true);
}

What i wrong????? Huh


RE: Another script with levers - WLN73 - 04-30-2012

...ew....i resolved half problem...im put the "Callback" and the "SetEntityInteractionDisabled" ON START void .... and now working..............BUT......and i say....but...... I have to set the lever to OFF in the game ....ew.... Instead I want is already OFF automatically when the level start ... Sad ...

Edit......

I've resolved the other half problem Big Grin
Putted this in the START:

SetLeverStuckState("switch1", -1, true);