Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sony Troubles :(
Author Message
sweenytom Offline
Junior Member

Posts: 2
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #1
Solved: 2 Months, 3 Weeks, 5 Days, 7 Hours, 51 Minutes, 45 Seconds ago Sony Troubles :(

OK, so I'm rubbish when it comes to computers. I've never really customised a computer, so I know very little about the hardware and software. After reading up, it looks like my problem is that I have an Intel Integrated graphics card and my driver (which intel are telling me is custom) can't run Amnesia. Now, I'm on a Sony Vaio, which I'm told needs the "Have Disk" method of updating drivers. Could someone please explain to me in Leyman's terms what I need to do please? I'm guessing I need to buy a disc from somewhere? If so, please point me in roughly the right direction, as my searches aren't being fruitful and I don't wanna go downloading malwear onto my PC (I have virused a computer before by mistake and caused a lot of financial cost so I wanna play it safe).
05-01-2012 08:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 5,800
Joined: May 2011
Reputation: 160
Post: #2
Solved: 2 Months, 3 Weeks, 5 Days, 7 Hours, 51 Minutes, 45 Seconds ago RE: Sony Troubles :(

1) http://www.frictionalgames.com/forum/thread-11183.html
2) If you have indeed Intel HD then: http://www.frictionalgames.com/forum/thr...l#pid89162

[Image: jxvp.jpg]
05-01-2012 10:20 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sweenytom Offline
Junior Member

Posts: 2
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #3
Solved: 2 Months, 3 Weeks, 5 Days, 7 Hours, 51 Minutes, 45 Seconds ago RE: Sony Troubles :(

That's what I'm saying, Intel is saying they can't update my driver because it's custom. I don't know what to do further to that.
05-02-2012 06:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Traggey Offline
Scientist of Art

Posts: 2,640
Joined: Feb 2012
Reputation: 151
Post: #4
Solved: 2 Months, 3 Weeks, 5 Days, 7 Hours, 51 Minutes, 45 Seconds ago RE: Sony Troubles :(

You'll have to contact customer support or a forum dedicated to that kind of stuff, I doubt this forum is the best way to turn for such help I'm afraid.

05-02-2012 08:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 5,800
Joined: May 2011
Reputation: 160
Post: #5
Solved: 2 Months, 3 Weeks, 5 Days, 7 Hours, 51 Minutes, 45 Seconds ago RE: Sony Troubles :(

That's because you are running the installer. Use the have disk method as I said before...

[Image: jxvp.jpg]
05-02-2012 08:42 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)