Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coding different then in penumbra.
Author Message
tonewww Offline
Member

Posts: 244
Joined: Mar 2009
Reputation: 1
Post: #1
Coding different then in penumbra.

Anyways i always browse the code to find secrets in the files and its so much different then in penumbra. the only thing i can understand is the config but how does the crouch hight work what are the dimensions in order i really wanna do my prone modification for myself in amnesia

*Wishes Penumbra Tech Demo section would return*
09-10-2010 09:06 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
WindexGlow Offline
Posting Freak

Posts: 1,108
Joined: Mar 2007
Reputation: -5
Post: #2
RE: Coding different then in penumbra.

The camera has a lot of effects tied to it, I wonder if it's either hardcoded or tied to an animation.

Please -REP me.
Honestly, please do. I want to see how low I can go!!
Ignore that error message too. Just ignore it and keep going to give me -rep.
09-12-2010 05:17 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)