Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Map Editing Help
Author Message
ryan1431 Offline
Junior Member

Posts: 14
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #1
Map Editing Help

Got back into an old map I was working on.

Its a FC, and with the new steam setup, I had to set the Launch Options to
"AmnesiaEscape/config/main_init.cfg"

Everything starts up fine, game works great. But...

Whenever I try to quicksave or reload map (in the developer's menu) it shows this:

http://imgur.com/KGwVzjv
[Image: KGwVzjv]
(view attachment if link doesn't work)

and then won't reload it.

"Test change map save" does show the load screen for a sec but doesn't actually reload the map.

UPDATE** found out through error messages it's saying "Could not create script "AmnesiaEscape/maps/inventory.hps"

Plz help I need my yearly amnesia editing fix.

Tanks,
Ry


Attached File(s)
.jpg  Untitled.jpg (Size: 186.19 KB / Downloads: 7)
06-29-2016 02:35 AM
Find all posts by this user
Romulator Offline
G'day mate! :3

Posts: 3,503
Joined: Jan 2013
Reputation: 191
Post: #2
RE: Map Editing Help

Hello! Since this thread is a duplicate of this one, I'm closing this to avoid confusion from one to another.

I'll also move the other to Development Support, since that's the appropriate place. Tech Support is for problems with the main Amnesia game.

Discord: Romulator#4942
[Image: 8f5d099c7b.png]
06-29-2016 03:00 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)