Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't run editor
Author Message
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #1
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago Can't run editor

Hey. I can't run editor for Amnesia , coz i can't download net framework from microsoft's site , and can you help me ? I need to download full net framework (can be just 2.0 because it's size is 20mb or something) and just put it in the WINDOWS , and next to Net framework . Thanks . Btw sorry for my english .
04-02-2012 05:27 PM
Find all posts by this user
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,015
Joined: May 2011
Reputation: 172
Post: #2
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

what operating system do you have? Just do a Windows Update ad it should be updated that way.

[Image: L72ChX.png]
04-02-2012 05:30 PM
Find all posts by this user
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #3
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

Oh . I got Windows XP
04-02-2012 05:49 PM
Find all posts by this user
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,015
Joined: May 2011
Reputation: 172
Post: #4
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

do a windows update then...

This is not a problem with the game/editor but rather with your operating system

[Image: L72ChX.png]
04-02-2012 06:15 PM
Find all posts by this user
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #5
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

Hmm . I have cd and on this cd is windows xp . Is there net framework installer ? btw OMFG sorry for my english again xD!
04-02-2012 06:21 PM
Find all posts by this user
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,015
Joined: May 2011
Reputation: 172
Post: #6
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

no, windows update can be found at All Programs under Start Menu.

[Image: L72ChX.png]
04-02-2012 07:00 PM
Find all posts by this user
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #7
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

Ok. Thank you very much.
04-02-2012 07:08 PM
Find all posts by this user
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #8
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago Net framework witouch downloading

Hey . Someone can give me a link with folder with net framework 2.0 or something? Because i don't want to download anything coz i can't : / .
(This post was last modified: 04-04-2012 02:28 PM by Chicken.)
04-04-2012 02:28 PM
Find all posts by this user
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #9
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

Anyone : )?
04-04-2012 04:51 PM
Find all posts by this user
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,015
Joined: May 2011
Reputation: 172
Post: #10
Solved: 8 Months, 3 Weeks, 10 Hours, 41 Minutes, 3 Seconds ago RE: Can't run editor

Net Framework must be downloaded from Microsoft either from their site or by using Windows Update. Either way, you have to download something. It cannot magically appear at the desktop ready to be installed.

[Image: L72ChX.png]
04-04-2012 08:04 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)