Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Script Help Why doesn't this work?
TheBigNotch Offline
Junior Member

Posts: 3
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#1
Why doesn't this work?

void OnStart()
{
    AddDebugMessage("Start: intro",false);
    SetEntityPlayerInteractCallBack("key_1","ActivateMonster", true);
    AddDebugMessage("SetEntityPlayerInteractCallBack complete.");
}

void OnEnter()
{
    AddDebugMessage("Enter: intro",false);
}

void OnLeave()
{
    AddDebugMessage("Leave: intro",false);
}

void ActivateMonster(string &in item)
{
    SetEntityActive("monster_1",true);
    AddDebugMessage("monster_1 is now active");
}
If you want to see the error you need to download the map. It's to large for me to write down. xD

(PS. I'm new to this.)
(This post was last modified: 05-12-2012, 08:10 PM by TheBigNotch.)
05-12-2012, 08:04 PM
Find
SilentHideButFine Offline
Member

Posts: 156
Threads: 38
Joined: May 2012
Reputation: 6
#2
RE: Why doesn't this work?

(05-12-2012, 08:04 PM)TheBigNotch Wrote:
void OnStart(){    AddDebugMessage("Start: intro",false);    SetEntityPlayerInteractCallBack("key_1","ActivateMonster", true);    AddDebugMessage("SetEntityPlayerInteractCallBack complete.");}
void OnEnter(){    AddDebugMessage("Enter: intro",false);}
void OnLeave(){    AddDebugMessage("Leave: intro",false);}
void ActivateMonster(string &in item){    SetEntityActive("monster_1",true);    AddDebugMessage("monster_1 is now active");}
If you want to see the error you need to download the map. It's to large for me to write down. xD
(PS. I'm new to this.)
Make it so i can read it ?

[url= http://www.moddb.com/mods/jessehmusic [/url] ,HOSPITAL OF HORROR MOD
05-12-2012, 08:07 PM
Find
TheBigNotch Offline
Junior Member

Posts: 3
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#3
RE: Why doesn't this work?

Weird copy bug. Srry.
05-12-2012, 08:11 PM
Find
Your Computer Offline
SCAN ME!

Posts: 3,456
Threads: 32
Joined: Jul 2011
Reputation: 235
#4
RE: Why doesn't this work?

The error tells you why. You tried to make a call to functions that don't exist.

FYI: You can reduce error messages by trying to load the map twice.

Tutorials: From Noob to Pro
(This post was last modified: 05-12-2012, 09:05 PM by Your Computer.)
05-12-2012, 09:03 PM
Website Find
TheBigNotch Offline
Junior Member

Posts: 3
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#5
RE: Why doesn't this work?

Fixed.
05-12-2012, 09:21 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)