Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
Will Requiem require BP install?
Author Message
slapnutz Offline
Junior Member

Posts: 4
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Post: #1
Will Requiem require BP install?

Just doing some PC maintainance and was wondering if I should uninstall BP since I've finished it.

However, will Requiem be a standalone game or will it require BP also?

Cheers.
07-29-2008 10:32 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
eliasfrost Offline
Posting Freak

Posts: 1,769
Joined: Mar 2007
Reputation: 39
Post: #2
RE: Will Requiem require BP install?

Since it's an expansion, it's certain that you need Black Plague installed.Wink

[Image: indiedb_88x31.png]
07-29-2008 10:51 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
jens Offline
Frictional Games

Posts: 4,095
Joined: Apr 2006
Reputation: 202
Post: #3
RE: Will Requiem require BP install?

Yup that is correct, BP is required.
07-29-2008 10:59 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
slapnutz Offline
Junior Member

Posts: 4
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Post: #4
RE: Will Requiem require BP install?

Wow that was quick, cheers guys.
07-29-2008 11:03 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)