Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[REQUEST] Can you create a battle arena? [CLOSED]
Author Message
Newsman Waterpaper Offline
Senior Member

Posts: 735
Joined: May 2013
Reputation: 39
Post: #11
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

Some progress:
Spoiler below!
[Image: UkUyiAG.png]

I have to make it a bit more bigger for the player to walk around like in the example and more detail.
10-16-2014 10:14 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FlawlessHappiness Offline
Posting Freak

Posts: 3,986
Joined: Mar 2012
Reputation: 171
Post: #12
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

Yes, the middle must be an empty space.... or at least act like it ^^
it looks very good. I see you're using red fog, as in the choir... exciting.


Ooh, for detail, skulls and bones are great! Smile

Procrastination is the first step to success.
(This post was last modified: 10-16-2014 11:17 PM by FlawlessHappiness.)
10-16-2014 11:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Newsman Waterpaper Offline
Senior Member

Posts: 735
Joined: May 2013
Reputation: 39
Post: #13
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

(10-16-2014 11:08 PM)FlawlessHappiness Wrote:  Yes, the middle must be an empty space.... or at least act like it ^^
it looks very good. I see you're using red fog, as in the choir... exciting.


Ooh, for detail, skulls and bones are great! Smile

Yeah, the moment I said to myself that doing the the Dungeon map, the choir was the first thing I popped into my head.

For detail there will be skulls,bones and if you look up there will be hanging men and cages.
10-16-2014 11:43 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rapture Offline
Posting Freak

Posts: 1,078
Joined: May 2011
Reputation: 30
Post: #14
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

Can you clarify to if we can use the AMFP models? (Original Amnesia assets, do they also include the Justine models to? Your not being specific enough.)

I would think at the minimum you would include the new AMFP script functions for the Mod.
10-17-2014 07:44 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FlawlessHappiness Offline
Posting Freak

Posts: 3,986
Joined: Mar 2012
Reputation: 171
Post: #15
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

(10-17-2014 07:44 PM)Rapture Wrote:  Can you clarify to if we can use the AMFP models? (Original Amnesia assets, do they also include the Justine models to? Your not being specific enough.)

I would think at the minimum you would include the new AMFP script functions for the Mod.

I will not include AMFP assets, for the following reasons:
- If I were to include EVERY single file that has been used, my CS will suddenly take up too much space and will be very slow to download.
- I wish for people who play my CS that it's easy to access. Therefore, only selected AMFP models (selected by myself) will be added.


The assets I meant, by saying "The original Amnesia assets" are:
- Amnesia: The Dark Descent
- Amnesia: Justine

Any custom models that cannot be acquired from ATTD or the Justine Patch will not make it in unless I judge it so Smile

Hopefully it's more clear now.


Script functions are, of course, ok as they do not take up space. But that's none of your concern, since I'll be doing the scripting ^-^

Procrastination is the first step to success.
(This post was last modified: 10-18-2014 07:15 AM by FlawlessHappiness.)
10-18-2014 07:15 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Catalyst Offline
Member

Posts: 212
Joined: Aug 2014
Reputation: 3
Post: #16
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

I can help you guys? I have some script problems but, i have a mapping skills Smile

I can make Ethereal if you want

Egypt CS
[Image: 27003.png]
10-18-2014 06:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FlawlessHappiness Offline
Posting Freak

Posts: 3,986
Joined: Mar 2012
Reputation: 171
Post: #17
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

Yes! Awesome!

You don't have to script a thing! This is purely mapping.

Procrastination is the first step to success.
10-18-2014 07:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FlawlessHappiness Offline
Posting Freak

Posts: 3,986
Joined: Mar 2012
Reputation: 171
Post: #18
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

Hey again!

Lazzer finished his map, so I spent some time adjusting stuff.

Here's what it looks like at the moment:
[Image: a056860cdc.jpg]

I wonder how it's going with your other guys!

^-^

Procrastination is the first step to success.
10-18-2014 10:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Newsman Waterpaper Offline
Senior Member

Posts: 735
Joined: May 2013
Reputation: 39
Post: #19
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

I'm done with the dungeon map, Hope you got the PM and it meets up to your requirements.
10-18-2014 10:57 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FlawlessHappiness Offline
Posting Freak

Posts: 3,986
Joined: Mar 2012
Reputation: 171
Post: #20
RE: [REQUEST] Can you create a battle arena?

[Image: 9478031b95.jpg]

Newsman Waterpaper's dungeon map is here!

I adjusted some fog, removed a pig and appart from that I just really love how you made every entity "static physics". Makes it so much easier for me! Smile
Thanks!

Take your time ^^ I'm looking forward to see the rest!

Procrastination is the first step to success.
10-18-2014 11:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)