Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Post Reply 
Where to get the assets?
Author Message
SR_guy
Unregistered

 
Post: #1
Where to get the assets?

I bought the linux version of Overture a long time ago. I'm looking to
get a Windows version for experimenting with this code project.
It's available at steam and direct2drive. Is the assets the same?
Which one would work best with the released code?
05-21-2010 08:03 AM
Quote this message in a reply
Thomas Offline
Frictional Games

Posts: 2,456
Joined: Apr 2006
Reputation: 44
Post: #2
RE: Where to get the assets?

Assets should be same for all release. I am unsure if D2D does some encrypting or not though.

Boxed copy, steam and our own store all have the same assets!
05-21-2010 08:08 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
jens Offline
Frictional Games

Posts: 3,561
Joined: Apr 2006
Reputation: 172
Post: #3
RE: Where to get the assets?

you should probably go with steam as d2d overture is old and not updated.
05-21-2010 08:08 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tzajof Offline
Junior Member

Posts: 16
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #4
RE: Where to get the assets?

Just about this: I've finally (after almost 3 hours of the last while sorting out the project in VS2010 and organising everything and so on) gotten a build working. Currently it's produdcing a FATAL ERROR of "unable to load PointLight2D"- I'm guessing this one of the textures from the game. So just to check, do I need a full installation of Overture on my computer to run Penumbra.exe properly?

It's just that I haven't installed any of the Penumbra games since I reformatted a while back, and I'd rather double-check before starting up the download on Steam. But it would make plenty of sense though. Tongue
05-21-2010 09:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Thomas Offline
Frictional Games

Posts: 2,456
Joined: Apr 2006
Reputation: 44
Post: #5
RE: Where to get the assets?

Tzajof: You are probably just not running the exe from the right place.
05-21-2010 09:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tzajof Offline
Junior Member

Posts: 16
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #6
RE: Where to get the assets?

Ah, alright then. Where would you suggest I run the .exe from? I'm currently running it from my Debug Build folder which is placed alongside my project folders- that is, I have my build folder, dependencies folder, HPL folder, and OALWrapper and Overture side by side along with my Solution file for VS2010.
05-21-2010 09:39 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MulleDK19 Offline
Senior Member

Posts: 540
Joined: Jun 2009
Reputation: 10
Post: #7
RE: Where to get the assets?

(05-21-2010 09:39 AM)Tzajof Wrote:  Ah, alright then. Where would you suggest I run the .exe from? I'm currently running it from my Debug Build folder which is placed alongside my project folders- that is, I have my build folder, dependencies folder, HPL folder, and OALWrapper and Overture side by side along with my Solution file for VS2010.

Drop the executable in your Overture game files, or copy your game files to the redist folder.

[Image: 16455.png]
05-21-2010 02:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)