Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 40 Votes - 4.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Where are the tools!?!?
Author Message
Javist Offline
Junior Member

Posts: 43
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #71
RE: Where are the tools!?!?

Experiencing a crash when trying to load morgue map. (AV Exception)
Where to can i send blackbox report?

I'll leave it here anyway.
By the way... my cpu is Turion, and OS is Win7. Not intel & win2000 Big Grin
-> http://pastebin.ca/1940983

unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes, fsck, fsck, fsck, umount, sleep.
09-15-2010 01:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mattlohkamp Offline
Junior Member

Posts: 3
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #72
RE: Where are the tools!?!?

this thread really really needs to be stickied, because unless I'm still a little insane from beating the game, I can't find a link or a mention anywhere else.
09-15-2010 08:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
grahfcard Offline
Junior Member

Posts: 12
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #73
RE: Where are the tools!?!?

I'm having a bit of trouble finding the 'shadows on/off' button under the color of light sources, and my spotlight causes some weird graphics, possibly because of that.
09-15-2010 08:30 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kuato Offline
Junior Member

Posts: 24
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #74
RE: Where are the tools!?!?

Man im so glad they ddiddnt release the tools untill after i had finished the game. played the first bit again and i was like pulling the level apart with my mind the whole time. would have totally ruined the experience.,
09-16-2010 12:46 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
azktor Offline
Junior Member

Posts: 1
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #75
RE: Where are the tools!?!?

I must be stupid, I cannot find any download links in the wiki at all. I bought the Linux version online and there doesn't seem to be any tools included there either. I'm really eager to sink my teeth into this engine and contribute.
09-16-2010 06:19 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kuato Offline
Junior Member

Posts: 24
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #76
RE: Where are the tools!?!?

http://hpl2.frictionalgames.com/tools its here but windows only atm.
09-16-2010 06:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jinix Offline
Member

Posts: 111
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #77
Wink RE: Where are the tools!?!?

(09-10-2010 07:16 AM)jens Wrote:  UPDATE:
Tools are here: http://hpl2.frictionalgames.com/

Okay. I'm ready to go... got the editor and will have a go.
I am pretty familiar with 3dmax and TESCS so It should be pretty straightforward. BUT....
Can the editor be made full screen?
It's only using about a quarter of my screen and hard to use that small.
Thanks for providing it. I'm excited over what will be made with it.

Jinix ~~~ZiXiZ~~~ OAP
09-17-2010 03:28 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MulleDK19 Offline
Senior Member

Posts: 540
Joined: Jun 2009
Reputation: 10
Post: #78
RE: Where are the tools!?!?

(09-17-2010 03:28 AM)Jinix Wrote:  
(09-10-2010 07:16 AM)jens Wrote:  UPDATE:
Tools are here: http://hpl2.frictionalgames.com/

Okay. I'm ready to go... got the editor and will have a go.
I am pretty familiar with 3dmax and TESCS so It should be pretty straightforward. BUT....
Can the editor be made full screen?
It's only using about a quarter of my screen and hard to use that small.
Thanks for providing it. I'm excited over what will be made with it.

1. Edit > Options > Resolution.
2. Restart.

[Image: 16455.png]
09-17-2010 03:29 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Licaon_Kter Offline
Junior Member

Posts: 48
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #79
RE: Where are the tools!?!?

@jens: Any ETA on the Linux tools ?

I don't know if this is a bug or by design, but since i use a Dvorak keyboard layout neither the game nor the tools pick up that, they just treat it like a Qwerty in Windows ( it works correctly in Linux ).
09-17-2010 09:06 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jinix Offline
Member

Posts: 111
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #80
RE: Where are the tools!?!?

(09-17-2010 03:29 AM)MulleDK19 Wrote:  
(09-17-2010 03:28 AM)Jinix Wrote:  
(09-10-2010 07:16 AM)jens Wrote:  UPDATE:
Tools are here: http://hpl2.frictionalgames.com/

Okay. I'm ready to go... got the editor and will have a go.
I am pretty familiar with 3dmax and TESCS so It should be pretty straightforward. BUT....
Can the editor be made full screen?
It's only using about a quarter of my screen and hard to use that small.
Thanks for providing it. I'm excited over what will be made with it.

1. Edit > Options > Resolution.
2. Restart.

I have done that but it's stays the same after Restart.
under resolution should there not be a clickable Done or Finish or Restart button?
There doesn't seem to be a way to tell it to accept my resolution change.
My screen is 1920x1200 which I can enter it in the provided area but there is no way to confirm it.
I cannot really use it until I solve this.

Jinix ~~~ZiXiZ~~~ OAP
09-18-2010 09:56 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)