Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loding
Author Message
darkdamp Offline
Junior Member

Posts: 7
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #1
Loding

Hi, i made a room and a cellar door so it loads beteween the rooms , but when i enter the door it says that it cannot load next map...is it something with the custom_stories config?
it looks like this at the moment, should i change anything so i can enter the secound room with a loading screen beteween them since i enter a cellar door?

EDIT: I want to load a new map i made its not the another room on the same map, and both maps are in

maps/ch01/

its not the offical maps its another map folder i made

<Main
ImgFile = "story.png"
Name = "First"
Author = "Osukaru"

MapsFolder = "maps/ch01/"
StartMap = "Awesomeness.map"
StartPos = ""
/>
09-17-2010 02:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Alroc Offline
Junior Member

Posts: 24
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #2
RE: Loding

is it normal that there is no StartPos ?
09-17-2010 02:14 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
jens Offline
Frictional Games

Posts: 4,095
Joined: Apr 2006
Reputation: 202
Post: #3
RE: Loding

Please post the hpl.log file from My Documents/Amnesia/ so we can see what it complains about. I am guessing it can not find the map it tries to load when you enter the door.
09-17-2010 02:15 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
darkdamp Offline
Junior Member

Posts: 7
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #4
RE: Loding

never find found it out!


EDIT: Thanks jens but i found out that i could change the map when i press the door Smile
09-17-2010 02:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)