Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanity Potion Not Usable
Author Message
AGP Offline
Senior Member

Posts: 437
Joined: Dec 2012
Reputation: 23
Post: #1
Sanity Potion Not Usable

I've been having this problem for a while and decided finally that it was time to consult the forum.

For some reason, when I playtest my mod, the sanity potion is unusable. You can select from the inventory but instead of "consuming it", it becomes an object, much like a key or crowbar, to use on another object.

I've no idea why this started happening or even how to fix this.

Any and all help is greatly appreciated.

06-14-2017 11:44 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mudbill Offline
Posting Freak

Posts: 3,527
Joined: Apr 2013
Reputation: 166
Post: #2
RE: Sanity Potion Not Usable

Sounds like your sanity potion entity has been changed from Item > SanityPotion to something like Item > Puzzle (which is default). Tried deleting it and verifying the game cache (for Steam that is)? You could also manually edit it in the Model Editor, but it's always best to have the original file.

06-15-2017 07:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
AGP Offline
Senior Member

Posts: 437
Joined: Dec 2012
Reputation: 23
Post: #3
RE: Sanity Potion Not Usable

Thank you so much, Mudbill. That did the trick perfectly, and it even fixed a few other issues I had. I guess when in doubt: validate.

06-18-2017 06:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)