Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Placing a big floor
Author Message
Vradcly Offline
Member

Posts: 100
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #1
Placing a big floor

Ok, there must be an easier way then the one i use to get a good floor in the rooms. I want the floor to have an original looping picture instead of scaling in size as I make it bigger. But i don't get how...

Placing the floor piece by piece is getting very frustrating... especially since the room I am currently building is really big.
01-13-2011 12:57 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Nitrowing Offline
Junior Member

Posts: 16
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #2
RE: Placing a big floor

Use a simple plane with the floor texture you want on it. It will tile the texture rather than stretch it and can be expanded over huge area instantly.
(This post was last modified: 01-13-2011 01:07 AM by Nitrowing.)
01-13-2011 01:07 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vradcly Offline
Member

Posts: 100
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #3
RE: Placing a big floor

Ohhh Big Grin. Thx alot
01-13-2011 01:25 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)