Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Post Reply 
What do i need to play amnesia?
Author Message
WEANNYGUM Offline
Junior Member

Posts: 17
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #1
What do i need to play amnesia?

Well i want to know what i need to play amnesia if i put everything in the minimun and if i put off all the efects

how much ram i would need? and which graphic card would i need?...
01-28-2011 04:17 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sel Offline
Senior Member

Posts: 276
Joined: Dec 2010
Reputation: 3
Post: #2
RE: What do i need to play amnesia?

Here.
(This post was last modified: 01-28-2011 04:26 PM by Sel.)
01-28-2011 04:26 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
WEANNYGUM Offline
Junior Member

Posts: 17
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #3
RE: What do i need to play amnesia?

i wanted an opinion of someone who have the game and using a grafic card of 5200 could play the game. (with problems but could play it...

oh and i suggest you to be more polite answering posts...
(This post was last modified: 01-28-2011 04:41 PM by WEANNYGUM.)
01-28-2011 04:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Someone else Offline
Member

Posts: 180
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #4
RE: What do i need to play amnesia?

Your best bet would be to download the demo.
If you can play it, you will most likely be able to play the full game.

If you can't I would be pretty much surprised.

Edit: Oh, and you can't blame Sel. he/she (it?) pretty much linked you to the awesomest site in the world.
Although not in a very nice way though.

Support the developer.
Say no to piracy.
My avatar used to shape shift, but that is no longer the case.
(This post was last modified: 01-28-2011 04:48 PM by Someone else.)
01-28-2011 04:47 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
WEANNYGUM Offline
Junior Member

Posts: 17
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #5
RE: What do i need to play amnesia?

i tryed to play the demo but i couldnt >.< i have a geforce 6200 i saw it coming Dx
01-28-2011 06:41 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)