Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.cfg
Author Message
Funman Offline
Member

Posts: 53
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #1
.cfg

How can I open and edit a .cfg file?
06-12-2011 09:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
nemesis567 Offline
Posting Freak

Posts: 874
Joined: May 2011
Reputation: 10
Post: #2
RE: .cfg

Open it with notepad. :/

Today I dreamt the life I could live forever. You only know that when you feel it for you know not what you like until you've experienced it.
06-12-2011 09:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Funman Offline
Member

Posts: 53
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #3
RE: .cfg

Oh... heh heh...

Other beginner questions:

- How do I move the camera in the editor? I don't need to know how to rotate it, I know how to do that, I need to know how to move the point that the camera rotates around.

- How do I turn off the ambient lighting in the editor (the light that is already there when you create a new map)?

Thanks!
(This post was last modified: 06-12-2011 10:53 PM by Funman.)
06-12-2011 10:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
nemesis567 Offline
Posting Freak

Posts: 874
Joined: May 2011
Reputation: 10
Post: #4
RE: .cfg

Alt + MMB
Message is too short but not anymore.

Today I dreamt the life I could live forever. You only know that when you feel it for you know not what you like until you've experienced it.
06-12-2011 10:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wonderbread Offline
Junior Member

Posts: 19
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #5
RE: .cfg

(06-12-2011 10:52 PM)Funman Wrote:  Oh... heh heh...

Other beginner questions:

- How do I move the camera in the editor? I don't need to know how to rotate it, I know how to do that, I need to know how to move the point that the camera rotates around.

- How do I turn off the ambient lighting in the editor (the light that is already there when you create a new map)?

Thanks!

The tool bar on the bottom for the ambient light effects, on the right of the magnet looking button.
06-12-2011 11:04 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
nemesis567 Offline
Posting Freak

Posts: 874
Joined: May 2011
Reputation: 10
Post: #6
RE: .cfg

Strange, I didn't see the last question, did you edit your post or something? Maybe Amnesia drove me crazy :\

Today I dreamt the life I could live forever. You only know that when you feel it for you know not what you like until you've experienced it.
(This post was last modified: 06-12-2011 11:16 PM by nemesis567.)
06-12-2011 11:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Funman Offline
Member

Posts: 53
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #7
RE: .cfg

Yeah, I edited it. Smile

Also, I knew that Alt + MMB moved the camera because I read about on that site with all the tools, but it doesn't seem to do anything for me, so I figured there was another way to do it. Is there a specific way you have to control it, or what?
06-13-2011 05:06 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZortaEnzane Offline
Junior Member

Posts: 26
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #8
RE: .cfg

(06-13-2011 05:06 PM)Funman Wrote:  Yeah, I edited it. Smile

Also, I knew that Alt + MMB moved the camera because I read about on that site with all the tools, but it doesn't seem to do anything for me, so I figured there was another way to do it. Is there a specific way you have to control it, or what?

You're holding it down while dragging, right? Or are you sure your MMB even works at all?

I am a voice actress, here is my portfolio so far: http://soundcloud.com/zorta-enzane
06-13-2011 05:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Funman Offline
Member

Posts: 53
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #9
RE: .cfg

I think it may be that in Windows 7 when you click the MMB a little window opens that allows you to switch between programs/pages on the internet that you have open. When you do this, it disables controlling whatever you have open. I'll have to find a way to turn off that feature.
06-13-2011 05:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
xtron Offline
Senior Member

Posts: 402
Joined: May 2011
Reputation: 2
Post: #10
RE: .cfg

I got win 7 and alt + mouse1, 2 and 3 is working in editor.

[Image: 44917299.jpg]Dubstep <3
06-13-2011 06:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)