Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adding new elements to inventory (such as a new healthbar)
Author Message
Eazas Offline
Junior Member

Posts: 1
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #1
Adding new elements to inventory (such as a new healthbar)

Hi!

Working on my first custom story and I wanted to add a new element to the inventory screen, the element is supposed to work like the sanitybar or healthbar once it is implemented.

So far, I understand that the relevant variables for the bar to function should be defined in the game.cfg-file and I think that the placement of the graphics are handled in the menu.cfg-file.

My problem is that I can't find where the graphical elements are defined and loaded for the inventory so I can do the same.
06-20-2011 03:59 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
Post: #2
RE: Adding new elements to inventory (such as a new healthbar)

You need to do full conversion. I've made some changes to inventory screen as can be seen here: http://www.youtube.com/watch?v=RVJ11WNgQ8c

Most of the variables are handled in menu.cfg file. And yes, you have to replace the image files. Don't forget to add alpha channel.

(This post was last modified: 06-20-2011 04:07 PM by Tanshaydar.)
06-20-2011 04:07 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)