Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Post Reply 
How do i take a Picture
Author Message
Mastix Offline
Junior Member

Posts: 6
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #1
How do i take a Picture

wich button make a picture and what foldor is it saved in?
04-20-2007 05:39 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Thomas Offline
Frictional Games

Posts: 2,453
Joined: Apr 2006
Reputation: 42
Post: #2
RE: How do i take a Picture

Saved in the game redist (install) directory.

Use F8 to take scrrens.

This will not work on Vista though.
04-20-2007 06:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
WindexGlow Offline
Posting Freak

Posts: 1,108
Joined: Mar 2007
Reputation: -6
Post: #3
RE: How do i take a Picture

You can use 'Prt Scr' on your keyboard, open MSN Paint (Or photoshop/other) and you can copy it into there. My computer is not hooked up onto a printer, so if yours does it might print it off.

Please -REP me.
Honestly, please do. I want to see how low I can go!!
Ignore that error message too. Just ignore it and keep going to give me -rep.
04-22-2007 08:39 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rowedekhelicon
Unregistered

 
Post: #4
RE: How do i take a Picture

My favorite program (also quite popular) for screenshots is Fraps. It saves the screens in a specified directory, time stamps them I think to the millisecond, it automatically uses the application's name for a screen's base name, and it works for any DirectX application. It works very fast and has a number of other features like video capture, framerate, and benchmarking capabilities. I love it because I take a LOT (a LOT!!) of screenshots in games and it is a perfect way to automatically have them all grouped together and neatly labelled. Smile
04-23-2007 08:45 AM
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)