Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Random sounds and map not updating
Author Message
Rapture Offline
Posting Freak

Posts: 993
Joined: May 2011
Reputation: 28
Post: #1
Random sounds and map not updating

I was playing with the cogwheels and I added some sound files. Now all of a sudden, 13_machine_extra.snt just keeps playing on startup.

I removed the script, and it still persists. I have restarted Amensia, I have tried viewing the map in MapView (It sometimes forces the map to update).

I also can't get some planes to display properly. I've also had this problem before, where my map would sometimes revert back to a save thats a few weeks old. Or sometimes different models would just not display. Then it would later update properly and everything would be fine...


Whats a sure way I can force the map to take the changes?

edit: sound i figured it out
(This post was last modified: 08-11-2011 05:08 PM by Rapture.)
08-11-2011 04:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Joined: Mar 2009
Reputation: 66
Post: #2
RE: Random sounds and map not updating

Did you set up a developer environment?
It sound like you are loading map caches.

08-11-2011 06:12 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)