Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why
ragekage20
Unregistered

 
#1
Solved: 4 Years, 3 Months ago Rainbow  Why
I know there is a lot that can go wrong with games and I'm trying to be understanding, but a lot of people can not even open the game, I feel like this is something you check before releasing the game. I know I am weird but when I pay near 30$ for a game I kinda expect that it will work when I push the play button...Now I have to wait til almost October for my new computer to arrive and hope it works on that one. Man I was gonna have a great night playing SOMA and now it has been an hour and a half scouring the internet trying everything possible to get the game to work with no luck, night completely ruined.
09-23-2015, 08:55 AM
Mudbill Offline
Muderator

Posts: 3,877
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 178
#2
Solved: 4 Years, 3 Months ago RE: Why
Could you post some information about your PC? What are your specs? Would you post the log file as well, as written in the troubleshooting guide?

09-23-2015, 08:58 AM
Find
Kreekakon Offline
Pick a god and pray!

Posts: 3,063
Threads: 70
Joined: Mar 2012
Reputation: 124
#3
Solved: 4 Years, 3 Months ago RE: Why
Read through both of the troubleshooting guides and do as they recommend:
https://www.frictionalgames.com/forum/thread-30644.html
https://www.frictionalgames.com/forum/thread-30585.html

If they do not help resolve your issue, then please post your log file as Mugbill has said. It will be at the following location based on operating system:

Windows Vista, 7 & 8.x: Documents\My Games\SOMA\
Linux: ~/.local/share/frictionalgames/SOMA/
Mac OS X: ~/Library/Application Support/Frictional Games/SOMA

[Image: Tv0YgQb.gif]
Image by BandyGrass
09-23-2015, 09:01 AM
Find
Guest
Unregistered

 
#4
Solved: 4 Years, 3 Months ago RE: Why
Initializing Graphics Module
--------------------------------------------------------
Init lowlevel graphics: -1x-1 bpp:32 rr: 60 fs:0 ms:0 driver: 0 cap:'SOMA Loading...' posSad-1x-1)
Available drivers:
(0) - 'windows'
(1) - 'dummy'
Creating window: (-1,-1) 1366 x 768 - 32 bpp flags: 3
Setting display mode: 1366 x 768 - 32 bpp 60 hz
Init Glew...OK
Setting up OpenGL
Vendor: NVIDIA Corporation
Renderer: GeForce GT 525M/PCI/SSE2
Version: 4.2.0


Manufacture: Intel HD

Drivers were updated didnt fix

Wont attack the log for some reason

Wont Attach the log for some reason* I can copy and paste the whole thing if need be


Attached Files
.txt   DxDiag.txt (Size: 34.93 KB / Downloads: 16)
09-23-2015, 09:10 AM
Jump to the post that solved this thread.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)