Frictional Games Forum
Possible glitch in archives hole - Printable Version

+- Frictional Games Forum (https://www.frictionalgames.com/forum)
+-- Forum: Technical Support (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-57.html)
+--- Forum: Technical Support - Amnesia: The Dark Descent (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-31.html)
+--- Thread: Possible glitch in archives hole (/thread-56741.html)



Possible glitch in archives hole - alexisbaor - 03-16-2020

Good afternoon.
I am playing Amnesia Dark Descent for the first time ever. I got to a point in the archives where I need to break a hole in the wall to access the local history room.

However the character doesn't get inside after I break the wall, I can see inside there's a lamp and books, but the character won't walk inside.

I have tried to put an object and crouch (read it on a thread from 2012), I loaded the game in a previous save and started all over again. But nothing seems to work.

Do you have any suggestions?
Thank you in advance


RE: Possible glitch in archives hole - alexisbaor - 03-16-2020

Update:
I erased it and downloaded it again, and start all over, and it gives me the same result.

Help!!!


RE: Possible glitch in archives hole - alexisbaor - 03-18-2020

(03-16-2020, 11:48 PM)alexisbaor Wrote: Update:
I erased it and downloaded it again, and start all over, and it gives me the same result.

Help!!!

Well, I guess my only hope is to uninstall the game again, but this time I need to erase all of the files that remain.

Does anyone know how to do this?
Thank you in advance.


RE: Possible glitch in archives hole - alexisbaor - 03-19-2020

(03-18-2020, 03:45 PM)alexisbaor Wrote:
(03-16-2020, 11:48 PM)alexisbaor Wrote: Update:
I erased it and downloaded it again, and start all over, and it gives me the same result.

Help!!!

Well, I guess my only hope is to uninstall the game again, but this time I need to erase all of the files that remain.

Does anyone know how to do this?
Thank you in advance.

I have already solved the mystery.
It's a bit embarrassing, but I will leave the answer here for possible new players in the future.

I needed to jump with the spacebar.
That's all.

(Edited: changed "scrollbars" with "spacebar"


RE: Possible glitch in archives hole - Mudbill - 03-21-2020

Jump with scrollbar? You mean the spacebar? Or did you rebind it to scrollwheel on the mouse, bhop style?


RE: Possible glitch in archives hole - alexisbaor - 03-22-2020

(03-21-2020, 02:39 AM)Mudbill Wrote: Jump with scrollbar? You mean the spacebar? Or did you rebind it to scrollwheel on the mouse, bhop style?


Spacebar