Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't run editor
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#1
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago Can't run editor

Hey. I can't run editor for Amnesia , coz i can't download net framework from microsoft's site , and can you help me ? I need to download full net framework (can be just 2.0 because it's size is 20mb or something) and just put it in the WINDOWS , and next to Net framework . Thanks . Btw sorry for my english .
04-02-2012, 05:27 PM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,369
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#2
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

what operating system do you have? Just do a Windows Update ad it should be updated that way.
04-02-2012, 05:30 PM
Find
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#3
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

Oh . I got Windows XP
04-02-2012, 05:49 PM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,369
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#4
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

do a windows update then...

This is not a problem with the game/editor but rather with your operating system
04-02-2012, 06:15 PM
Find
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#5
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

Hmm . I have cd and on this cd is windows xp . Is there net framework installer ? btw OMFG sorry for my english again xD!
04-02-2012, 06:21 PM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,369
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#6
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

no, windows update can be found at All Programs under Start Menu.
04-02-2012, 07:00 PM
Find
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#7
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

Ok. Thank you very much.
04-02-2012, 07:08 PM
Find
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#8
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago Net framework witouch downloading

Hey . Someone can give me a link with folder with net framework 2.0 or something? Because i don't want to download anything coz i can't : / .
(This post was last modified: 04-04-2012, 02:28 PM by Chicken.)
04-04-2012, 02:28 PM
Find
Chicken Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#9
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

Anyone : )?
04-04-2012, 04:51 PM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,369
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#10
Solved: 2 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: Can't run editor

Net Framework must be downloaded from Microsoft either from their site or by using Windows Update. Either way, you have to download something. It cannot magically appear at the desktop ready to be installed.
04-04-2012, 08:04 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)