Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 4.18 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Questions & FAQ about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements
namako Offline
Junior Member

Posts: 1
Threads: 0
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

I'm pretty out of date on any of this stuff...
Windows 7 64-bit
Intel Core2 Quad 2.4GHz (Q6600)
6GB RAM
AMD Radeon HD 4800 Series (512MB)?
09-07-2013, 08:43 PM
Find Reply
summit Offline
Senior Member

Posts: 273
Threads: 20
Joined: Jun 2013
Reputation: 7
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-07-2013, 08:43 PM)namako Wrote: I'm pretty out of date on any of this stuff...
Windows 7 64-bit
Intel Core2 Quad 2.4GHz (Q6600)
6GB RAM
AMD Radeon HD 4800 Series (512MB)?
Your graphic card seemed little weak to me, but I don't know, you can launch the game and play. But I don't know which setting that you can play.
09-07-2013, 08:48 PM
Find Reply
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-07-2013, 08:43 PM)namako Wrote: I'm pretty out of date on any of this stuff...
Windows 7 64-bit
Intel Core2 Quad 2.4GHz (Q6600)
6GB RAM
AMD Radeon HD 4800 Series (512MB)?

You should be fine at Medium settings as far as the graphics card goes. Everything else is fine.
(This post was last modified: 09-07-2013, 08:49 PM by plutomaniac.)
09-07-2013, 08:48 PM
Find Reply
Doomed316 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 3
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

Hello everyone. I have been able to play amnesia TDD on borderline high settings ( mixed with medium seethings). I have a nvidia geforce gt 620 2 gig with a dual core 2.8 processor and 4 gigs of ram. If anyone can give me any feed back on if the game will run, that will be greatly appreciated.
09-08-2013, 04:09 PM
Find Reply
Kreekakon Offline
Pick a god and pray!

Posts: 3,063
Threads: 70
Joined: Mar 2012
Reputation: 124
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-08-2013, 04:09 PM)Doomed316 Wrote: Hello everyone. I have been able to play amnesia TDD on borderline high settings ( mixed with medium seethings). I have a nvidia geforce gt 620 2 gig with a dual core 2.8 processor and 4 gigs of ram. If anyone can give me any feed back on if the game will run, that will be greatly appreciated.

What is the model of the dual core?

[Image: Tv0YgQb.gif]
Image by BandyGrass
09-08-2013, 04:19 PM
Find Reply
Doomed316 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 3
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-08-2013, 04:19 PM)Kreekakon Wrote:
(09-08-2013, 04:09 PM)Doomed316 Wrote: Hello everyone. I have been able to play amnesia TDD on borderline high settings ( mixed with medium seethings). I have a nvidia geforce gt 620 2 gig with a dual core 2.8 processor and 4 gigs of ram. If anyone can give me any feed back on if the game will run, that will be greatly appreciated.

What is the model of the dual core?

AMD Athlon II X2 240 processor 2.80
09-08-2013, 04:23 PM
Find Reply
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-08-2013, 04:09 PM)Doomed316 Wrote: Hello everyone. I have been able to play amnesia TDD on borderline high settings ( mixed with medium seethings). I have a nvidia geforce gt 620 2 gig with a dual core 2.8 processor and 4 gigs of ram. If anyone can give me any feed back on if the game will run, that will be greatly appreciated.

You should be fine at low to medium settings. Medium with mixed low most probably.
09-08-2013, 04:29 PM
Find Reply
Doomed316 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 3
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-08-2013, 04:29 PM)plutomaniac Wrote:
(09-08-2013, 04:09 PM)Doomed316 Wrote: Hello everyone. I have been able to play amnesia TDD on borderline high settings ( mixed with medium seethings). I have a nvidia geforce gt 620 2 gig with a dual core 2.8 processor and 4 gigs of ram. If anyone can give me any feed back on if the game will run, that will be greatly appreciated.

You should be fine at low to medium settings. Medium with mixed low most probably.

Okay now this is a little off topic but would I be able to run this on a ati radeon 4200 HD. That's the card I had before I got the 620 2 gig
09-08-2013, 04:43 PM
Find Reply
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-08-2013, 04:43 PM)Doomed316 Wrote: Okay now this is a little off topic but would I be able to run this on a ati radeon 4200 HD. That's the card I had before I got the 620 2 gig

http://www.frictionalgames.com/forum/thr...#pid255903
09-08-2013, 04:50 PM
Find Reply
Doomed316 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 3
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
RE: Questions about Amnesia: A Machine for Pigs Requirements

(09-08-2013, 04:50 PM)plutomaniac Wrote:
(09-08-2013, 04:43 PM)Doomed316 Wrote: Okay now this is a little off topic but would I be able to run this on a ati radeon 4200 HD. That's the card I had before I got the 620 2 gig

http://www.frictionalgames.com/forum/thr...#pid255903

Oh well then. I ask out of curiosity
09-08-2013, 04:58 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)