Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SOMA not working on 10.13.4 beta and eGPU
ikir Offline
Junior Member

Posts: 21
Threads: 1
Joined: Sep 2007
Reputation: 0
#1
Not Solved SOMA not working on 10.13.4 beta and eGPU

Hi all! I love SOMA and Frictional Games, I've played SOMA on 10.12.x and 10.13.3 with my eGPU, but now I'm running 10.13.4 beta for eGPU testing and sadly it doesn't work anymore. All other games I have (a lot) works great with 10.13.4 and eGPU. It works with integrated GPU but not with dedicated Vega64 eGPU.

The game loads menu and everything seems to work but loading a save game makes longer than usual and when its finish, I hit a key but the screen stay black, audio is working.

Don't know if it is beta/eGPU related or Vega64 drivers which changed in this release.

I know it is still beta, but I just want you to know Smile

If you need log I'm in! Smile

MacBook Pro 13" 2017 with Mantiz Venus eGPU with AMD Radeon Vega64
(This post was last modified: 02-27-2018, 08:38 AM by ikir.)
02-26-2018, 09:42 PM
Find Reply


[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.

Messages In This Thread
SOMA not working on 10.13.4 beta and eGPU - by ikir - 02-26-2018, 09:42 PM



Users browsing this thread: 1 Guest(s)