Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 2.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renderer #0 failure bug.
MonkEsquire Offline
Junior Member

Posts: 20
Threads: 1
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
#15
Solved: 2 Years, 3 Months, 2 Weeks ago RE: Renderer #0 failure bug.

Well it seems like every single time I try to play the game it crashes. I just tried the steps I posted previously to see if they worked but they don't today for some reason!

There is something messed up with the game code here. It's not a user error. I'm not computer illiterate. Every single game I have on my PC can run my monitors native resolution. It's not like I'm running an onboard graphics card. The 8xxx series is a few years old by now but it can still run this game perfectly fine with all the graphics maxed out.

Edit:

I think I've nailed it down to SSAO and the monitors native resolution being the problem, here's the steps I did:

Game crashes, loads default settings
Launch game without changing anything in the launcher (the game defaults SSAO to ON for me)
Change resolution to native, changed all graphic settings to their highest
turned OFF SSAO
Quit game
Relaunched
Didn't crash.

Now when I did this, got the game launched in my native resolution. I tried turning SSAO back on then restarting the game and it immediately crashed. Not really sure why it worked with SSAO yesterday but not today but at least it's some progress.
09-12-2010, 10:58 AM
Find


Messages In This Thread
Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-10-2010, 09:23 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by JoeK - 09-11-2010, 04:37 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-11-2010, 05:49 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-11-2010, 10:10 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-11-2010, 11:12 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by JoeK - 09-11-2010, 11:24 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-11-2010, 11:39 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Venus - 09-11-2010, 12:37 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by taviow - 09-12-2010, 07:07 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-11-2010, 07:31 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-11-2010, 09:18 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by JoeK - 09-11-2010, 10:40 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-11-2010, 10:51 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Venus - 09-12-2010, 06:32 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Zanderat - 09-12-2010, 01:05 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-12-2010, 10:58 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-12-2010, 07:33 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Daniel - 09-12-2010, 08:07 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-12-2010, 08:52 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-13-2010, 07:04 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-13-2010, 10:54 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Twin - 09-13-2010, 06:53 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-15-2010, 02:46 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Twin - 09-15-2010, 03:06 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by MonkEsquire - 09-15-2010, 10:20 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-17-2010, 04:19 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-17-2010, 04:32 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-17-2010, 04:49 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-17-2010, 04:52 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-17-2010, 05:34 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-17-2010, 06:33 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-17-2010, 07:19 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-17-2010, 09:36 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-17-2010, 11:17 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-17-2010, 11:38 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-17-2010, 11:46 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-18-2010, 12:18 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-18-2010, 12:30 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Nextil - 09-18-2010, 05:18 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Nextil - 09-19-2010, 04:27 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 09-19-2010, 05:00 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-20-2010, 07:17 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-20-2010, 07:18 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-20-2010, 05:25 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by JoeK - 09-21-2010, 01:00 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-21-2010, 07:52 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by JoeK - 09-22-2010, 05:22 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-22-2010, 08:41 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by JoeK - 09-22-2010, 09:52 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Thomas - 09-22-2010, 10:00 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by ssaun - 11-01-2010, 05:42 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by Siegfried - 11-03-2010, 07:58 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by collegeshinobi - 04-04-2011, 10:23 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by nsaneone - 04-05-2011, 01:22 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by pseudosloth - 11-01-2011, 04:14 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by jens - 11-01-2011, 07:41 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by ccrusher1 - 07-24-2012, 02:20 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by AtrumLupus - 11-01-2011, 09:27 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by jens - 11-01-2011, 09:40 AM
RE: Renderer #0 failure bug. - by plutomaniac - 11-01-2011, 05:47 PM
RE: Renderer #0 failure bug. - by plutomaniac - 07-24-2012, 02:48 AM



Users browsing this thread: 1 Guest(s)