Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RockBand's TC Help Thread :P
RawkBandMan Offline
Posting Freak

Posts: 1,146
Threads: 35
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
#11
RE: Map crash help

Well no more FATAL ERRORS... But now I have effin' blackbox!

Amnesia.exe caused an EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module Amnesia.exe at 001B:004C83A0


Stack Trace

001B:004C83A0 Amnesia.exe



D:

I've come to learn to not fear the living, nor the dead... But the monsters that hide in closets.
12-26-2011, 11:47 PM
Find Reply
RawkBandMan Offline
Posting Freak

Posts: 1,146
Threads: 35
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
#12
RE: Map crash help

I need help with this before I can continue


http://www.frictionalgames.com/forum/thread-12151.html

I've come to learn to not fear the living, nor the dead... But the monsters that hide in closets.
12-28-2011, 10:32 PM
Find Reply
RawkBandMan Offline
Posting Freak

Posts: 1,146
Threads: 35
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
#13
RE: Map crash help

Okay I fixed my BSOD, but I still have the black box error.

Amnesia.exe caused an EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module Amnesia.exe at 001B:004C83A0

Stack Trace

001B:004C83A0 Amnesia.exe

Note that this only happens when loading my map that I've made - I've tried custom stories using my .bat file and they work fine, no Black Box or anything.

I've come to learn to not fear the living, nor the dead... But the monsters that hide in closets.
(This post was last modified: 01-03-2012, 10:22 PM by RawkBandMan.)
01-03-2012, 10:20 PM
Find Reply
Your Computer Offline
SCAN ME!

Posts: 3,456
Threads: 32
Joined: Jul 2011
Reputation: 235
#14
RE: Map crash help

So you're making a full conversion?

Tutorials: From Noob to Pro
01-04-2012, 01:00 AM
Website Find Reply
RawkBandMan Offline
Posting Freak

Posts: 1,146
Threads: 35
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
#15
RE: Map crash help

Yes. The only changes I've made is adding the flashlight (so far).

I've come to learn to not fear the living, nor the dead... But the monsters that hide in closets.
01-04-2012, 03:36 AM
Find Reply
RawkBandMan Offline
Posting Freak

Posts: 1,146
Threads: 35
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
#16
RE: Map crash help

I figured it out. I had uninstalled and reinstalled my game to try and fix the BSOD, and I forgot to re-download the flashlight and battery item. After redownloading them and putting them in-game, the Black Box is fixed. Thanks!

I've come to learn to not fear the living, nor the dead... But the monsters that hide in closets.
01-04-2012, 05:35 PM
Find Reply
RawkBandMan Offline
Posting Freak

Posts: 1,146
Threads: 35
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
#17
RE: My TC Help Thread :P

I have my sounds for my new lightsource (I changed it, and I ain't going to spoil what it is) but how would I make different on/off sounds. I have made the .snt files and OGG for the on and off ui sounds, but I am wondering how to make them attached to my new lightsource so when I turn it on/off, it plays that sound instead of the original lantern turn on sound.

I've come to learn to not fear the living, nor the dead... But the monsters that hide in closets.
01-04-2012, 10:38 PM
Find Reply
Your Computer Offline
SCAN ME!

Posts: 3,456
Threads: 32
Joined: Jul 2011
Reputation: 235
#18
RE: My TC Help Thread :P

Specifying the sound in the model editor for the fields EffectsOnSound and EffectsOffSound should do it.

Tutorials: From Noob to Pro
01-04-2012, 10:44 PM
Website Find Reply
RawkBandMan Offline
Posting Freak

Posts: 1,146
Threads: 35
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
#19
RE: My TC Help Thread :P

May I ask how I could specify the sound? What I mean really, is what tab or thing do I go into to do that?

I've come to learn to not fear the living, nor the dead... But the monsters that hide in closets.
01-04-2012, 10:51 PM
Find Reply
Your Computer Offline
SCAN ME!

Posts: 3,456
Threads: 32
Joined: Jul 2011
Reputation: 235
#20
RE: My TC Help Thread :P

We're dealing with a new lantern, right? In the model editor just adjust the user defined variables for the entity.

Tutorials: From Noob to Pro
01-04-2012, 11:01 PM
Website Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)