Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help setting up Dev mode
eagledude4 Offline
Member

Posts: 144
Threads: 14
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
#1
Help setting up Dev mode

Solved
(This post was last modified: 01-05-2012, 06:32 AM by eagledude4.)
12-31-2011, 07:07 PM
Find Reply
Statyk Offline
Schrödinger's Mod

Posts: 4,390
Threads: 72
Joined: Sep 2011
Reputation: 241
#2
RE: Help setting up Dev mode

no, you have to have the maps in the main redist map folder... just do your work there and when you're finished, copy and paste it into your CS folder.
12-31-2011, 07:10 PM
Find Reply
eagledude4 Offline
Member

Posts: 144
Threads: 14
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
#3
RE: Help setting up Dev mode

(12-31-2011, 07:10 PM)Statyk Wrote: no, you have to have the maps in the main redist map folder... just do your work there and when you're finished, copy and paste it into your CS folder.
Thanks for the fast reply, I don't know why I didn't think of doing that in the first place >.>
12-31-2011, 07:12 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)