Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Request Model
FlaW Offline
Junior Member

Posts: 48
Threads: 9
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
#11
RE: .dae to .ent

How about a blender? oh yeah, one more question: how to create a DDS file? I have texture in PNG, the model editor with this material
display model, but game - can't.
(This post was last modified: 01-05-2012, 01:42 AM by FlaW.)
01-05-2012, 01:41 AM
Find Reply
SilentStriker Offline
Posting Freak

Posts: 950
Threads: 26
Joined: Jul 2011
Reputation: 43
#12
RE: .dae to .ent

(01-05-2012, 01:41 AM)FlaW Wrote: How about a blender? oh yeah, one more question: how to create a DDS file? I have texture in PNG, the model editor with this material
display model, but game - can't.
You need a 32-bit photoshop, the newest one is CS4 that is 32-bit and you need a dds exporter Smile called the nvidia dds plugin Smile or you can use gimp but I prefer photoshop


01-05-2012, 01:57 AM
Find Reply
Shadowfied Offline
Senior Member

Posts: 261
Threads: 34
Joined: Jul 2010
Reputation: 5
#13
RE: .dae to .ent

Actually CS5 is the latest Photoshop version.

Current - Castle Darkuan
Other - F*cked Map
01-06-2012, 12:10 PM
Find Reply
SilentStriker Offline
Posting Freak

Posts: 950
Threads: 26
Joined: Jul 2011
Reputation: 43
#14
RE: .dae to .ent

(01-06-2012, 12:10 PM)Shadowfied Wrote: Actually CS5 is the latest Photoshop version.
I know but CS5 is only for 64bit (at least it were only for 64-bit)


01-06-2012, 12:50 PM
Find Reply
Shadowfied Offline
Senior Member

Posts: 261
Threads: 34
Joined: Jul 2010
Reputation: 5
#15
RE: .dae to .ent

(01-06-2012, 12:50 PM)SilentStriker Wrote:
(01-06-2012, 12:10 PM)Shadowfied Wrote: Actually CS5 is the latest Photoshop version.
I know but CS5 is only for 64bit (at least it were only for 64-bit)
The CS5 Extended version has a 64bit exe and a 32bit exe. The nvidia .dds plugin works with CS5.

Current - Castle Darkuan
Other - F*cked Map
01-06-2012, 12:53 PM
Find Reply
SilentStriker Offline
Posting Freak

Posts: 950
Threads: 26
Joined: Jul 2011
Reputation: 43
#16
RE: .dae to .ent

(01-06-2012, 12:53 PM)Shadowfied Wrote:
(01-06-2012, 12:50 PM)SilentStriker Wrote:
(01-06-2012, 12:10 PM)Shadowfied Wrote: Actually CS5 is the latest Photoshop version.
I know but CS5 is only for 64bit (at least it were only for 64-bit)
The CS5 Extended version has a 64bit exe and a 32bit exe. The nvidia .dds plugin works with CS5.
ok true true


01-06-2012, 01:36 PM
Find Reply
FlaW Offline
Junior Member

Posts: 48
Threads: 9
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
#17
RE: .dae to .ent

What settings should be set in Nvidia DDS plugin to produce a normal source file, and then I have it in the strip ...
01-06-2012, 08:29 PM
Find Reply
SilentStriker Offline
Posting Freak

Posts: 950
Threads: 26
Joined: Jul 2011
Reputation: 43
#18
RE: .dae to .ent

(01-06-2012, 08:29 PM)FlaW Wrote: What settings should be set in Nvidia DDS plugin to produce a normal source file, and then I have it in the strip ...
Use the standard Smile dxt1 no alpha

(This post was last modified: 01-06-2012, 08:36 PM by SilentStriker.)
01-06-2012, 08:35 PM
Find Reply
FlaW Offline
Junior Member

Posts: 48
Threads: 9
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
#19
RE: .dae to .ent

hmm ... created all maps for the material, and still in the game model is not displayed. somebody knows what the problem is?
01-06-2012, 09:13 PM
Find Reply
SilentStriker Offline
Posting Freak

Posts: 950
Threads: 26
Joined: Jul 2011
Reputation: 43
#20
RE: .dae to .ent

Have you added the texture to the model inside both the 3d program and in model editor?

01-06-2012, 09:51 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)