Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
black coal?
Elven Offline
Posting Freak

Posts: 862
Threads: 37
Joined: Aug 2011
Reputation: 26
#1
black coal?

I went into original amnesia game and searched uo coal in machine room. In level editor it was red, but when i looked ingame (especially videos) it was always black...

I need it as black... How did they do it? :/

When I use it normally, it appears as red...

The Interrogation
Chapter 1

My tutorials
02-11-2012, 02:27 PM
Find Reply
Juby Away
Senior Member

Posts: 290
Threads: 2
Joined: May 2011
Reputation: 5
#2
RE: black coal?

-EDIT- it's not magic then...

Insanity. Static.
(This post was last modified: 02-11-2012, 03:16 PM by Juby.)
02-11-2012, 03:13 PM
Find Reply
Your Computer Offline
SCAN ME!

Posts: 3,456
Threads: 32
Joined: Jul 2011
Reputation: 235
#3
RE: black coal?

This is how they did it:
PHP Code: (Select All)
SetPropEffectActive("coal_"+ifalsefalse); 

Tutorials: From Noob to Pro
02-11-2012, 03:15 PM
Website Find Reply
Elven Offline
Posting Freak

Posts: 862
Threads: 37
Joined: Aug 2011
Reputation: 26
#4
RE: black coal?

Gonna test naow!

Yep, I love you computer Big Grin!!! What would I do without you, computer?

Someone should update wiki Smile

The Interrogation
Chapter 1

My tutorials
(This post was last modified: 02-11-2012, 04:45 PM by Elven.)
02-11-2012, 04:44 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)