Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)
danimora2012 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#1
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago Big Grin  Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

Hello...Can anyone help me with this Error...
So...I have got an ASUS...with ATI RAEDON HD 4570 graphics , Intel centrino inside , and windows 7...
It's called...ASUS ASPIRE 5738 DG...


HERE IS THE LIST OF THE THINGS THAT ARE INSIDE:


-INTEL Core 2 Duo Processor
T6600 (2.2 GHz , 800 MHz FSB)
-ATI Mobility Raedon HD 4570
up to 2304 MB Hyper Memory
-15,6 3D HD LCD
-4 GB Memory
-320 GB HDD
-DVD Super Multi DL drive
-Acer Nplify 802.11 a/b/g/n
-6 cell LI ion battery




And the Error is...

I click the launcher.... set resolution to Low...(to see if it works that way and i have tried all resolutions)....Set resolution to 1366x768..(because it's my screen resolution)..and launch the game...
The screen goes all black for a second and i get this...

BLACK BOX (IT'S THE TAB NAME)


!!!Game crashed!!! READ THIS:
something is wrooooooong!
if it all fails go to http://support.frictionalgames.com/ for more info


Exception Reason


Amnesia.exe caused an EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module
«UNKNOWN» at 001B:00000000




CLICK HERE TO OPEN THE SUPPORT WEBSITE!




Please Help me...i really want to play...

Can you help Please?
(This post was last modified: 04-09-2012, 12:27 PM by danimora2012.)
04-08-2012, 09:43 AM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#2
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Cant Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

check the sticky guides
04-08-2012, 09:50 AM
Find
danimora2012 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#3
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Cant Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

(04-08-2012, 09:50 AM)plutomaniac Wrote: check the sticky guides
what sicky guides?
04-08-2012, 09:50 AM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#4
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

http://www.frictionalgames.com/forum/thread-3754.html
http://www.frictionalgames.com/forum/thread-11183.html
04-08-2012, 10:10 AM
Find
danimora2012 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#5
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

(04-08-2012, 10:10 AM)plutomaniac Wrote: http://www.frictionalgames.com/forum/thread-3754.html
http://www.frictionalgames.com/forum/thread-11183.html
I went there...On your post about the hpl file
http://www.frictionalgames.com/forum/thread-11183.html ~

and on the:
Initializing Graphics Module section

there isn't anything below that.... there's nothing on that section...
04-08-2012, 10:33 AM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#6
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

Not even GDI Generic? Can I see it? Try updating your graphics card drivers.
04-08-2012, 10:48 AM
Find
danimora2012 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#7
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

sorry...i clicked the wrong file...(im so dumb)...anyways here it is


Attached Files
.log   hpl.log (Size: 1.45 KB / Downloads: 2,396)
(This post was last modified: 04-08-2012, 01:50 PM by plutomaniac.)
04-08-2012, 10:57 AM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#8
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

http://www.frictionalgames.com/forum/thread-11183.html --> Question 5 then...
04-08-2012, 01:51 PM
Find
danimora2012 Offline
Junior Member

Posts: 47
Threads: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
#9
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago Big Grin  RE: Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

Thank YOU SOOOO VERY MUCH!!!!!!!!!!!!
it finally worked...... Big Grin
how can i make it up to you Blush Tongue
(This post was last modified: 04-09-2012, 08:17 AM by danimora2012.)
04-09-2012, 07:59 AM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#10
Solved: 3 Years, 6 Months, 2 Weeks ago RE: Can't Play Amnesia !!! (BLACK BOX)

Have fun playing the game... Smile
04-09-2012, 09:00 AM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)