Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Script Help having problems with custom entities
zombiehacker595 Offline
Member

Posts: 141
Threads: 51
Joined: Mar 2012
Reputation: 3
#1
having problems with custom entities

So i have custom entities which work fine at first but if i add them then uit the editor and go back in it says "error failed to load some parts of map" and then the custom entities are gone how do i fix this?
05-20-2012, 12:43 AM
Find Reply
Acies Offline
Posting Freak

Posts: 1,643
Threads: 60
Joined: Feb 2011
Reputation: 73
#2
RE: having problems with custom entities

The level editor doesn't read objects from your "custom_stories" folder. Create a folder in "static_objects" or "entities" titled <The name of your story>. Place your stuff there. When it's time to release the story copy the folders to:
custom_stories/<The name of your story>/entities
custom_stories/<The name of your story>/static_objects

[Image: mZiYnxe.png]


05-20-2012, 02:19 AM
Find Reply
Statyk Offline
Schrödinger's Mod

Posts: 4,390
Threads: 72
Joined: Sep 2011
Reputation: 241
#3
RE: having problems with custom entities

Or open the "resources.cfg" in your root folder and add the directory to "custom_stories". Paste this at the bottom of the list of directories:

<Directory Path="/custom_stories" AddSubDirs="true" />

This allows the editors to read anything in the "custom_stories" folder and you should see all of your items just fine. =] Saves disk space and it seems this was your preferred method of mapping.
05-20-2012, 01:13 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)