Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Segfault on installation
wari Offline
Junior Member

Posts: 8
Threads: 1
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
#11
Solved: 2 Years, 4 Months, 3 Weeks ago RE: Segfault on installation

Yes I am, just because compiz does let me navigate the desktop better. I can tell you however, that games like Doom III and World of Warcraft (on wine) does not have these problems.

Anyway, I am planning to get this game mid May, just not sure whether to get it for my crappy first gen Macbook Pro, or on my kickass, but seemingly buggy Linux box.

Right now however, I'm kicking butt on GTA IV Smile
04-30-2008, 07:55 PM
Find
Urkle Offline
FG - Associate

Posts: 1,172
Threads: 31
Joined: Jul 2006
Reputation: 21
#12
Solved: 2 Years, 4 Months, 3 Weeks ago RE: Segfault on installation

I've had it happen before even on doom 3 (been using Compiz/beryl for a while myself too, as yes it does help navigate the desktop better).

my only quick guess is I have an old SDL in the game distribution.. Try moving it out of the way so the game will use your system install of SDL..

Developing away on one of
Multiple Macs running 10.6, 10.7, 10.8, and 10.9.
Linux, 8-core AMD, 8GB RAM, Fedora 18, nVidia 450 1GB
04-30-2008, 11:24 PM
Website Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)