Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Will Requiem require BP install?
slapnutz Offline
Junior Member

Posts: 4
Threads: 1
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
#1
Will Requiem require BP install?

Just doing some PC maintainance and was wondering if I should uninstall BP since I've finished it.

However, will Requiem be a standalone game or will it require BP also?

Cheers.
07-29-2008, 10:32 AM
Find Reply
eliasfrost Offline
Posting Freak

Posts: 1,769
Threads: 34
Joined: Mar 2007
Reputation: 39
#2
RE: Will Requiem require BP install?

Since it's an expansion, it's certain that you need Black Plague installed.Wink

[Image: indiedb_88x31.png]
07-29-2008, 10:51 AM
Find Reply
jens Offline
Frictional Games

Posts: 4,095
Threads: 199
Joined: Apr 2006
Reputation: 202
#3
RE: Will Requiem require BP install?

Yup that is correct, BP is required.
07-29-2008, 10:59 AM
Website Find Reply
slapnutz Offline
Junior Member

Posts: 4
Threads: 1
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
#4
RE: Will Requiem require BP install?

Wow that was quick, cheers guys.
07-29-2008, 11:03 AM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)