Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Does SetObjectMoveState work on NPC's?
Neelke Offline
Senior Member

Posts: 668
Threads: 82
Joined: Apr 2013
Reputation: 26
#1
Does SetObjectMoveState work on NPC's?

Title says the most. It would solve a great issue for me.
12-06-2013, 08:19 PM
Find Reply
DnALANGE Offline
Banned

Posts: 1,549
Threads: 73
Joined: Jan 2012
#2
RE: Does SetObjectMoveState work on NPC's?

(12-06-2013, 08:19 PM)Neelke Wrote: Title says the most. It would solve a great issue for me.

I don't see why not.
Just try for example a "woodenbox"
Grab your enemy -> change it to the woodenbox specification.
Save and give it a try.
I am almost 100% sure they would move yes.
12-06-2013, 08:36 PM
Find Reply
Fatalist Offline
Member

Posts: 122
Threads: 8
Joined: Dec 2012
Reputation: 8
#3
RE: Does SetObjectMoveState work on NPC's?

Working only with MoveObject entity.

12-08-2013, 03:24 PM
Find Reply
DnALANGE Offline
Banned

Posts: 1,549
Threads: 73
Joined: Jan 2012
#4
RE: Does SetObjectMoveState work on NPC's?

(12-08-2013, 03:24 PM)Fatalist Wrote: Working only with MoveObject entity.

I had to explane a little betre here i guess.
YES it can, ONLY if what Fatalist said,
you have to change the npc -> moveobject.
so it is possible.
12-08-2013, 04:54 PM
Find Reply
Neelke Offline
Senior Member

Posts: 668
Threads: 82
Joined: Apr 2013
Reputation: 26
#5
RE: Does SetObjectMoveState work on NPC's?

Alright, it's just that there is no fitting base class for the enemy that I'm working with to get some fully animations working. I already had the enemy as a moveobject, but I figured it might work with NPC class. Well it didn't.

Well, thanks for the help though anyway, I appreciate it Tongue
12-10-2013, 10:18 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)