Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crash in game, when brute enables.
daortir Offline
Senior Member

Posts: 422
Threads: 9
Joined: Sep 2013
Reputation: 18
#11
RE: Crash in game, when brute enables.

Frictional nerf the Brute please. Even the engine can't handle them they are too OP ;n;.

(This post was last modified: 02-22-2014, 02:46 AM by daortir.)
02-22-2014, 02:46 AM
Find Reply
Gruntie Offline
Junior Member

Posts: 4
Threads: 1
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
#12
RE: Crash in game, when brute enables.

I'm having the same problem. I have played Antiquity and Survival, and whenever a brute spawns, the game gives me a BlackBox error. However, my game didn't crash when a "poofer" brute spawned. Someone should fix this because it's getting really annoying. -_-

EDIT: I think something is wrong with the brute skeleton.

(02-22-2014, 02:46 AM)daortir Wrote: Frictional nerf the Brute please. Even the engine can't handle them they are too OP ;n;.

Lol, they should replace 'em with super-grunts! Smile


Attached Files
.log   hpl.log (Size: 4.7 KB / Downloads: 6)
(This post was last modified: 03-16-2014, 06:48 PM by Gruntie.)
03-16-2014, 06:19 PM
Find Reply
TheWalshinator Offline
Senior Member

Posts: 280
Threads: 3
Joined: Jul 2013
Reputation: 4
#13
RE: Crash in game, when brute enables.

AHEM! *cough! cough!*
(02-22-2014, 02:22 AM)TheWalshinator Wrote: I had the same problem. I reinstalled the game and it worked fine Wink
*hack! cough!*

You will see me, and weep in cold fear...
03-17-2014, 05:29 AM
Find Reply
Slanderous Offline
Posting Freak

Posts: 1,609
Threads: 78
Joined: Dec 2012
Reputation: 63
#14
RE: Crash in game, when brute enables.

I had the same issue with the 13111 patch installed. I reinstalled Amnesia without this patch, and it works for me now.

Go home, Brute - you're drunk
03-17-2014, 07:47 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)