Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ist there a way to select a room by not selecting the others!
Radical Batz Offline
Posting Freak

Posts: 953
Threads: 145
Joined: Dec 2013
Reputation: 25
#1
Ist there a way to select a room by not selecting the others!

I think you know what I mean! sigh, maybe you don't.

ok *cough *cough* so what I'm trying to say is that I made this room which is a hallway leading to a door with a room inside. but I want to move that room to make it a little down, so I can make stairs, but when I select that room then some of the other rooms/hallways gets selected too and I don't wan to fix everything then! and it will ruin my lovely, beautiful, handsome, awesome, cool... etc map! is there a way to select that room without selecting something else with it? pretty pls! puppy face Sad if you don't like puppies then kitten face Sad if you don't like kittens then I don't know!

but is there a way to do that
03-03-2014, 08:45 PM
Find Reply
Neelke Offline
Senior Member

Posts: 668
Threads: 82
Joined: Apr 2013
Reputation: 26
#2
RE: Ist there a way to select a room by not selecting the others!

Hold Shift while you click on the objects.
03-03-2014, 08:48 PM
Find Reply
Radical Batz Offline
Posting Freak

Posts: 953
Threads: 145
Joined: Dec 2013
Reputation: 25
#3
RE: Ist there a way to select a room by not selecting the others!

Thanks, now I can finish some of my other maps!Big Grin
03-03-2014, 09:07 PM
Find Reply
Deadon Offline
Member

Posts: 64
Threads: 5
Joined: Feb 2014
Reputation: 1
#4
RE: Ist there a way to select a room by not selecting the others!

Wow, that was simple

2 Mappers are definitely better than one.
03-04-2014, 01:56 AM
Find Reply
Traggey Offline
is mildly amused

Posts: 3,256
Threads: 73
Joined: Feb 2012
Reputation: 185
#5
RE: Ist there a way to select a room by not selecting the others!



(This post was last modified: 03-04-2014, 01:05 PM by Traggey.)
03-04-2014, 01:05 PM
Find Reply
Radical Batz Offline
Posting Freak

Posts: 953
Threads: 145
Joined: Dec 2013
Reputation: 25
#6
RE: Ist there a way to select a room by not selecting the others!

XD I didn't know that was too easy, but it was
03-05-2014, 04:44 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)