Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[EDITOR]Plane glitch
xjonx Offline
Junior Member

Posts: 15
Threads: 7
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
#1
Bug  [EDITOR]Plane glitch

I made a map, the scripts work fine. The map has planes with custom textures, which are in my custom story file, so I saved it with the planes with custom textures, exit the editor, start it up again and my planes are invisible with no material loaded. They don't even show up in game.
Pictures:
Spoiler below!
Before:
[Image: bL8HbGO.png]
After:
[Image: tuEy312.png]
files:
[Image: az0Rvr7.png]
[Image: 9le9gko.png]

Life is full of secret and lies, so when you get screwed over, don't act surprised.
(This post was last modified: 03-20-2014, 02:49 PM by xjonx.)
03-20-2014, 02:48 PM
Find Reply
Romulator Offline
Not Tech Support ;-)

Posts: 3,577
Threads: 61
Joined: Jan 2013
Reputation: 193
#2
RE: [EDITOR]Plane glitch

Make sure that the directory they are added to is also in the resources.cfg file in Amnesia's redist folder.

If that doesn't work (for whatever reason) just put them somewhere like in the static_objects folder within a previously created or your own folder.

Discord: Romulator#0001
[Image: 3f6f01a904.png]
03-20-2014, 02:56 PM
Find Reply
PutraenusAlivius Offline
Posting Freak

Posts: 4,713
Threads: 75
Joined: Dec 2012
Reputation: 119
#3
RE: [EDITOR]Plane glitch


>mfw png's

[Image: IXhKanD.jpg]

"Veni, vidi, vici."
"I came, I saw, I conquered."
03-20-2014, 04:07 PM
Find Reply
Mudbill Offline
Posting Freak

Posts: 3,671
Threads: 58
Joined: Apr 2013
Reputation: 171
#4
RE: [EDITOR]Plane glitch

Haha, true ^

Yeah, you really shouldn't use .pngs. Try .tga or preferrably .dds.

03-20-2014, 08:30 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)