Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Amnesia for me?
Romulator Offline
Not Tech Support ;-)

Posts: 3,622
Threads: 62
Joined: Jan 2013
Reputation: 195
#11
RE: Amnesia for me?

As long as you run that game using the Radeon Card, you shouldn't have many problems.
Amnesia is incompatiable with Intel graphics cards, but you may be able to get it to work with driver updates.

I would have a read of this: http://www.frictionalgames.com/forum/thread-24129.html

In terms of a recording software, I can recommend either FRAPS, Or freeware Open Broadcasting Software (Sometimes called OBS), which can be set up to send to Twitch or record to your computer.

If you need some assistance setting one of those up, I recommend Googling or YouTubing them Smile

Discord: Romulator#0001
[Image: 3f6f01a904.png]
08-15-2014, 04:58 PM
Find Reply
CarnivorousJelly Offline
Posting Freak

Posts: 1,196
Threads: 41
Joined: Dec 2012
Reputation: 80
#12
RE: Amnesia for me?

If you don't pay for Fraps, you can only record 30 second intervals. OBS is a little confusing, but it records in mp4 (which is the best format for uploading to youtube), and impacts performance less than Fraps.

[Image: quote_by_rueppells_fox-d9ciupp.png]
(This post was last modified: 08-16-2014, 09:59 PM by CarnivorousJelly.)
08-16-2014, 09:58 PM
Find Reply
Mudbill Online
Muderator

Posts: 3,814
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 177
#13
RE: Amnesia for me?

You can always check out Debut. I found it to be surprisingly good, although I used it to record a capture card of mine, not my desktop, but I know you can. It's also free for non-commercial use, so there's that!

(This post was last modified: 08-17-2014, 04:36 AM by Mudbill.)
08-17-2014, 04:34 AM
Find Reply
Romulator Offline
Not Tech Support ;-)

Posts: 3,622
Threads: 62
Joined: Jan 2013
Reputation: 195
#14
RE: Amnesia for me?

(08-16-2014, 09:58 PM)Carnivorous Jellybean Wrote: If you don't pay for Fraps, you can only record 30 second intervals.

Here's to not updating <3

Discord: Romulator#0001
[Image: 3f6f01a904.png]
08-17-2014, 10:12 AM
Find Reply
DragonLeo Offline
Junior Member

Posts: 5
Threads: 1
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
#15
RE: Amnesia for me?

The problem is I can't record it because either the game lags or the video lags. Sad I guess I will have to use my Roxio capture card. This will be difficult.
08-17-2014, 05:23 PM
Find Reply
Froge Offline
Posting Freak

Posts: 2,955
Threads: 176
Joined: Jul 2012
Reputation: 125
#16
RE: Amnesia for me?

(08-15-2014, 04:48 PM)Romulat✪r (✿◠‿◠) Wrote:
(08-15-2014, 04:42 PM)DragonLeo Wrote: BTW is there some sort of pointer? Like something that shows you the direction to go? Something that prevents constant backtracking?

There is backtracking in Amnesia - however somewhat minimal.

Without trying to spoil too much, the game has three main levels called hubs. These levels branch off to make more levels for the player to explore, each hub containing one major puzzle. To solve that puzzle, you need to explore the various environments, not necessarily in a particular order in some cases, but it is in all means solvable.

*four hubs

[Image: p229xcq]
08-17-2014, 08:26 PM
Find Reply
victorkim890(KimmyChimmy) Offline
Senior Member

Posts: 316
Threads: 1
Joined: Jun 2014
Reputation: 1
#17
RE: Amnesia for me?

(08-16-2014, 09:58 PM)Carnivorous Jellybean Wrote: If you don't pay for Fraps, you can only record 30 second intervals. OBS is a little confusing, but it records in mp4 (which is the best format for uploading to youtube), and impacts performance less than Fraps.

do you know piratebay

08-18-2014, 03:17 AM
Find Reply
Mudbill Online
Muderator

Posts: 3,814
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 177
#18
RE: Amnesia for me?

(08-18-2014, 03:17 AM)victorkim890(KimmyChimmy) Wrote: do you know piratebay




08-18-2014, 03:52 AM
Find Reply
victorkim890(KimmyChimmy) Offline
Senior Member

Posts: 316
Threads: 1
Joined: Jun 2014
Reputation: 1
#19
RE: Amnesia for me?

glady you cant get caught only the uploader who uploads stuff to piratebay can caught caught i download around 25 stuff on piratebay and nothing happens

(This post was last modified: 08-18-2014, 09:40 PM by victorkim890(KimmyChimmy).)
08-18-2014, 09:39 PM
Find Reply
PutraenusAlivius Offline
Posting Freak

Posts: 4,713
Threads: 75
Joined: Dec 2012
Reputation: 119
#20
RE: Amnesia for me?

(08-18-2014, 09:39 PM)victorkim890(KimmyChimmy) Wrote: glady you cant get caught only the uploader who uploads stuff to piratebay can caught caught i download around 25 stuff on piratebay and nothing happens

Quote:Traggey: PIRACY IS FORBIDDEN IN THESE FORUMS. PERIOD.

"Veni, vidi, vici."
"I came, I saw, I conquered."
08-19-2014, 06:30 AM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)