Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The procedure entry point Error :(
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Threads: 105
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
#1
The procedure entry point Error :(

I tried to start up Level editor.
but this error comes up:

The Procedure entry point _GlewInit@0 could not be located in the dynamic link library glew32.dll.

it also happens when i try any other thing of the Editor things etc Sad
i can open amnesia..?
i really need to fix this and can't google it Sad because i can't find any good thing ;p

also
does someone know a custom story where there are some Cell things... i don't mean the cell etc of this game... but just a NEW Cell Block items... a new set of Cell floors, Cell's Cell bed etc... i want to make a Prison in my custom storie to Tongue
01-13-2015, 05:38 PM
Find Reply
Mudbill Offline
Muderator

Posts: 3,877
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 178
#2
RE: The procedure entry point Error :(

Have you made sure to update your editors after the 1.3 Amnesia update? You can redownload them from the page.

https://wiki.frictionalgames.com/hpl2/tools/start

01-13-2015, 06:22 PM
Find Reply
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Threads: 105
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
#3
RE: The procedure entry point Error :(

(01-13-2015, 06:22 PM)Mudbill Wrote: Have you made sure to update your editors after the 1.3 Amnesia update? You can redownload them from the page.

https://wiki.frictionalgames.com/hpl2/tools/start

Yes, i did...
But it still doesn't work Sad
01-13-2015, 06:31 PM
Find Reply
Mudbill Offline
Muderator

Posts: 3,877
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 178
#4
RE: The procedure entry point Error :(

Is your game up to date too? Can you post the LevelEditor.log from Documents\HPL2\ ?

01-14-2015, 08:46 AM
Find Reply
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Threads: 105
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
#5
RE: The procedure entry point Error :(

i don't know...
but i don't have Hpl2... in my Documents... only amnesia
and then "Main" etc.. So i don't have it in my Documents :|
i've never opened the Level editor and the other things right now..
01-14-2015, 03:04 PM
Find Reply
Romulator Offline
Not Tech Support ;-)

Posts: 3,626
Threads: 62
Joined: Jan 2013
Reputation: 195
#6
RE: The procedure entry point Error :(

Where is your Amnesia copy from? As in, is it Steam or a Retail?

Discord: Romulator#0001
[Image: 3f6f01a904.png]
01-15-2015, 04:32 AM
Find Reply
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Threads: 105
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
#7
RE: The procedure entry point Error :(

(01-15-2015, 04:32 AM)Romulator Wrote: Where is your Amnesia copy from? As in, is it Steam or a Retail?

Retail i think... i just installed it again. i buyed it in 2014 and installed it and made my own custom story. but i restored my pc like 3 times before that amnesia thing... now i can't play it...
(i installed it again)
01-15-2015, 07:37 PM
Find Reply
Romulator Offline
Not Tech Support ;-)

Posts: 3,626
Threads: 62
Joined: Jan 2013
Reputation: 195
#8
RE: The procedure entry point Error :(

If you have Windows, update the game to 1.3 from here.
https://www.frictionalgames.com/forum/thread-24334.html

Then use the 1.3 HPL2 tools from here.
https://wiki.frictionalgames.com/hpl2/tools/start

You also do not need the 131111 Amnesia beta if you still have it.

Should you have a Mac or Linux, I am not entirely sure if your game updated. However on the wiki, they only supply the tools for Mac/Linux on Version 1.2.

Discord: Romulator#0001
[Image: 3f6f01a904.png]
01-15-2015, 11:24 PM
Find Reply
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Threads: 105
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
#9
RE: The procedure entry point Error :(

(01-15-2015, 11:24 PM)Romulator Wrote: If you have Windows, update the game to 1.3 from here.
https://www.frictionalgames.com/forum/thread-24334.html

Then use the 1.3 HPL2 tools from here.
https://wiki.frictionalgames.com/hpl2/tools/start

You also do not need the 131111 Amnesia beta if you still have it.

Should you have a Mac or Linux, I am not entirely sure if your game updated. However on the wiki, they only supply the tools for Mac/Linux on Version 1.2.


i'm updating right no Tongue
and i have Windows Big Grin

Update : thanks man!! it worked!! i installed the Vcredist to
but... i get the Dll problems... first i got SDL and i installed it and placed in the map then i get blabla... i Remember there was 1 thing... that installs all the dlc for games etc... now i'm stuck on Newton.dll Sad
(This post was last modified: 01-16-2015, 02:07 PM by Amnesiaplayer.)
01-16-2015, 01:53 PM
Find Reply
Romulator Offline
Not Tech Support ;-)

Posts: 3,626
Threads: 62
Joined: Jan 2013
Reputation: 195
#10
RE: The procedure entry point Error :(

You've put the Level Editor into the right folder? All the .dlls should be there assuming you installed Amnesia then installed the 1.3 update..

Discord: Romulator#0001
[Image: 3f6f01a904.png]
01-16-2015, 02:34 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)