Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Level Editor Help Material is not working...
Plazmater Offline
Member

Posts: 122
Threads: 24
Joined: Aug 2013
Reputation: 1
#1
Material is not working...

So i got this problem yesterday and i was frustrated.

I created a primitive plane and wanted to give it certain material that is from AAMFP, like floor texture.
However, its not accepting it somehow.
It accepts any texture from ATDD but this one doesnt.

For example, i create a plane for floor and i give it some floor texture from ATTD, then i change my mind and give it texture from AAMFP(.mat file shows when i choose that texture) but when i click back it changes to ATTD texture automatically.
I have my AAMFP texture copied to custom story folder.

It worked before but i dont know what happened.
Any help is much appreciated.
03-21-2015, 01:15 PM
Find Reply
Mudbill Offline
Muderator

Posts: 3,838
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 177
#2
RE: Material is not working...

Perhaps you need to add the custom_stories directory to your resources.cfg file in the Amnesia root folder. Have you done that before?

03-21-2015, 01:44 PM
Find Reply
Plazmater Offline
Member

Posts: 122
Threads: 24
Joined: Aug 2013
Reputation: 1
#3
RE: Material is not working...

Ok, so i tried to add new path with "/custom_stories" in it... yet nothing changed.
03-21-2015, 03:18 PM
Find Reply
Mudbill Offline
Muderator

Posts: 3,838
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 177
#4
RE: Material is not working...

Try moving the material and texture file into the /textures folder instead. See if it still happens.

03-21-2015, 05:30 PM
Find Reply
Plazmater Offline
Member

Posts: 122
Threads: 24
Joined: Aug 2013
Reputation: 1
#5
RE: Material is not working...

(03-21-2015, 05:30 PM)Mudbill Wrote: Try moving the material and texture file into the /textures folder instead. See if it still happens.

Hmm, nvm i got it working somehow lol...
Thanks for your help.
03-21-2015, 06:44 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)