Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mouse does not work after switching to Windows
lasergates Offline
Junior Member

Posts: 3
Threads: 1
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
#1
Solved: 4 Years ago Mouse does not work after switching to Windows

Hello, I have a small problem with my mouse: Whenever I play Amnesia and have to switch to Windows (with the task manager or the windows buttons) the mouse cursor will move to the upper left corner and I can't use it anymore, and I have to restart my computer. Does anyone know abaout this problem ? Best wishes KKK Sad
09-25-2010, 10:11 PM
Find
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#2
Solved: 4 Years ago RE: Mouse does not work after switching to Windows

It's a known issue and there is no solution for it. You have to save & exit or play the game after finishing your job.

09-25-2010, 10:44 PM
Website Find
lasergates Offline
Junior Member

Posts: 3
Threads: 1
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
#3
Solved: 4 Years ago RE: Mouse does not work after switching to Windows

(09-25-2010, 10:44 PM)Tanshaydar Wrote: It's a known issue and there is no solution for it. You have to save & exit or play the game after finishing your job.

I see, thanx for the reply. But one big problem may be, that you can hit the windows buttons by chance (for example if you wanted to hit the ctrl buttons) Rolleyes if you play the game in the dark, it can happen sometimes ...
09-25-2010, 10:57 PM
Find
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#4
Solved: 4 Years ago RE: Mouse does not work after switching to Windows

Well, when I get back to game via Alt+Tab, it works again. I think it depends on the system and/or drivers.

09-25-2010, 11:30 PM
Website Find
lasergates Offline
Junior Member

Posts: 3
Threads: 1
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
#5
Solved: 4 Years ago RE: Mouse does not work after switching to Windows

(09-25-2010, 11:30 PM)Tanshaydar Wrote: Well, when I get back to game via Alt+Tab, it works again. I think it depends on the system and/or drivers.

Yes, this is the best solution ! Alt+Tab is working, thank you for the hint ... Best wishes KKK
09-26-2010, 06:03 AM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)