Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Map Editing Help
ryan1431 Offline
Junior Member

Posts: 14
Threads: 10
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
#1
Map Editing Help

Got back into an old map I was working on.

Its a FC, and with the new steam setup, I had to set the Launch Options to
"AmnesiaEscape/config/main_init.cfg"

Everything starts up fine, game works great. But...

Whenever I try to quicksave or reload map (in the developer's menu) it shows this:

http://imgur.com/KGwVzjv
[Image: KGwVzjv]
(view attachment if link doesn't work)

and then won't reload it.

"Test change map save" does show the load screen for a sec but doesn't actually reload the map.

UPDATE** found out through error messages it's saying "Could not create script "AmnesiaEscape/maps/inventory.hps"

Plz help I need my yearly amnesia editing fix.

Tanks,
Ry


Attached Files
.jpg   Untitled.jpg (Size: 186.19 KB / Downloads: 7)
06-29-2016, 02:35 AM
Find
Romulator Online
Not Tech Support ;-)

Posts: 3,576
Threads: 61
Joined: Jan 2013
Reputation: 193
#2
RE: Map Editing Help

Hello! Since this thread is a duplicate of this one, I'm closing this to avoid confusion from one to another.

I'll also move the other to Development Support, since that's the appropriate place. Tech Support is for problems with the main Amnesia game.

Discord: Romulator#0001
[Image: 3f6f01a904.png]
06-29-2016, 03:00 AM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)