Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug] Omnitron descent pod
blueadamantine Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Jul 2018
Reputation: 0
#1
Solved: 1 Week, 13 Hours ago [Bug] Omnitron descent pod

I play the game on Playstation 4.

I came to the point when I have to take the pod to descent into the abyss, but when I get to activate it, one lever on the panel is missing. It's the first level on top, on the right side of the screen.

I need it to procced in the game.
(This post was last modified: 07-07-2018, 05:13 PM by blueadamantine.)
07-07-2018, 05:08 PM
Find Reply
vesikko Offline
Frictional Games

Posts: 44
Threads: 8
Joined: Jan 2018
Reputation: 3
#2
Solved: 1 Week, 13 Hours ago RE: [Bug] Omnitron descent pod

Hey! Could you try loading an earlier save? That will unfortunately put you back a bit, but it usually fixes these kinds of bugs.

Your friendly neighbour the community manager.
07-10-2018, 09:07 AM
Find Reply
blueadamantine Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Jul 2018
Reputation: 0
#3
Solved: 1 Week, 13 Hours ago RE: [Bug] Omnitron descent pod

I'll try. Thanks.
07-10-2018, 05:12 PM
Find Reply


[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)