Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Solved] Terminal Loading Bar Problem
mysteryman141 Offline
Junior Member

Posts: 17
Threads: 9
Joined: Nov 2015
Reputation: 0
#1
[Solved] Terminal Loading Bar Problem

[Update] So i found a method called 
StationGui_SetActiveApp(YOUR ENUMERATED PAGE);
 and you can call it from anywhere in the file instead of the 
lActiveApp = eComputerTerminalApp_Airlock


nonsense.

Hey, so i'm trying to get the terminal to progress to the next screen when the loading bar is complete but the codes not running as I expect. I think it might be because of my approach but I don't know a different way to complete this, If anyone could help me that would be great, Thanks!.

Heres the full method
    bool airlockButtonPressable = true;
    void diveroom_terminal_OnGui(const tString&in asEntityName, float afTimeStep)
    {
        //ImGui_SetTransCategory("Terminal_Airlock");
        
        StationGuiBG_Scanlines();
        cImGuiLabelData Title;
        cImGuiLabelData Content;
        
        Title.mFont.mvSize = cVector2f(65, 65);
        Content.mFont.mvSize = cVector2f(40, 40);
        
        int lActiveApp = StationGui_GetActiveApp(eComputerTerminalApp_MainMenu);
        bool bBackButton = true;
        
        if (StationGui_DrawAndCheckErrors()) return;
        
        if(airlockIsOpen == true){
            lActiveApp = eComputerTerminalApp_Airlock;
        }
        
        
        switch(lActiveApp)
           {
                
            case eComputerTerminalApp_MainMenu:
                ImGui_DoLabelExt("SYSTEM BOOT SEQUENCE V1.2", Title, cVector3f(20, 0, 0));
                ImGui_DoLabelExt("> SYSYEM BOOT START", Content, cVector3f(20, 100, 0));
                ImGui_DoLabelExt("> RAM O.K.", Content, cVector3f(20, 100+(35*1), 0));
                ImGui_DoLabelExt("> CPU CLOCK SET", Content, cVector3f(20, 100+(35*2), 0));
                ImGui_DoLabelExt("> MEMORY INIT", Content, cVector3f(20, 100+(35*3), 0));
                ImGui_DoLabelExt("> BANK F.1.1 OK", Content, cVector3f(20, 100+(35*4), 0));
                ImGui_DoLabelExt("> BANK F.2.2 BAD", Content, cVector3f(20, 100+(35*5), 0));
                ImGui_DoLabelExt("> ERROR MEMORY INIT AT 2", Content, cVector3f(20, 100+(35*6), 0));
                ImGui_DoLabelExt("> CHIP NOT FOUND", Content, cVector3f(20, 100+(35*7), 0));
                ImGui_DoLabelExt("> ECX:0023121A", Content, cVector3f(20, 100+(35*18), 0));
                bBackButton = false;
            break;
            //, false, cVector2f(0.75, 0.25), 1.5f "ComputerApp_Airlock_Title",

///////////////////////// Right here////////////////////////////////////////////////////////////
///////////////////////// Right here////////////////////////////////////////////////////////////
///////////////////////// Right here////////////////////////////////////////////////////////////

            case eComputerTerminalApp_Airlock:
                if(StationGui_LoadingWindow("loadingwindow", "Reboot", "Rebooting...", 5.0f, false))
                {
                    lActiveApp = eComputerTerminalApp_Airlock_Proceed;
                }
                bBackButton = false;        
            break;
            
            case eComputerTerminalApp_Airlock_Proceed:
                StationGui_AddApp("Activate Airlock",airlockButtonPressable,eComputerTerminalApp_Airlock_Opened);
                StationGui_AddApp("Check Airlock Status",false,eComputerTerminalApp_MainMenu);
                StationGui_AddApp("Lock Workbench",false,eComputerTerminalApp_MainMenu);
                bBackButton = false;        
            break;
            case eComputerTerminalApp_Airlock_Opened:
            airlockButtonPressable=false;
            lActiveApp = eComputerTerminalApp_Airlock_Proceed;
                bBackButton = true;        
            break;
           }
        
    }
 Heres the specific case:
            case eComputerTerminalApp_Airlock:
                if(StationGui_LoadingWindow("loadingwindow", "Reboot", "Rebooting...", 5.0f, false))
                {
                    lActiveApp = eComputerTerminalApp_Airlock_Proceed;
                }
                bBackButton = false;        
            break;
(This post was last modified: 10-21-2018, 12:11 AM by mysteryman141.)
10-19-2018, 05:36 PM
Find
Mudbill Offline
Muderator

Posts: 3,881
Threads: 59
Joined: Apr 2013
Reputation: 179
#2
RE: [Solved] Terminal Loading Bar Problem

Considering your edit, I'm assuming you no longer need any assistance with this, so I'll close the thread. Feel free to PM me if you want it re-opened.

10-22-2018, 04:48 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)