Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loading Screen Image
Author Message
TShapeShifter Offline
Junior Member

Posts: 17
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #1
Loading Screen Image

hello Smile sorry but could someone help with changing the main menu loading screen image? Smile I already have got a FC set up o:
08-10-2014 03:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mudbill Offline
Posting Freak

Posts: 3,576
Joined: Apr 2013
Reputation: 168
Post: #2
RE: Loading Screen Image

Override the graphics folder by opening your resources.cfg file and removing the original /graphics, and then copy the entire graphics folder from the Amnesia root into your mod. The game will now use all those textures from within your mod, which you can edit as you as you want.

The file you want is /graphics/general/menu_loading_screen.jpg

(This post was last modified: 08-10-2014 04:54 AM by Mudbill.)
08-10-2014 04:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
TShapeShifter Offline
Junior Member

Posts: 17
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: Loading Screen Image

(08-10-2014 04:53 AM)Mudbill Wrote:  Override the graphics folder by opening your resources.cfg file and removing the original /graphics, and then copy the entire graphics folder from the Amnesia root into your mod. The game will now use all those textures from within your mod, which you can edit as you as you want.

The file you want is /graphics/general/menu_loading_screen.jpg

Thanks! it worked Big Grin I just had to copy some stuff from the original graphics folder so that the game could load some simple stuff Tongue
08-10-2014 08:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)