Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucket to fill with acid ?!
Author Message
Rector Offline
Junior Member

Posts: 21
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #11
RE: Bucket to fill with acid ?!

(08-19-2014 05:36 PM)Mudbill Wrote:  A slight correction:
The bool abAutoDestroy does not remove the item you used. It removes the callback so that you cannot use the item again and produce the same effect.

It's also supposedly recommended to use GiveItem instead of GiveItemFromFile. The latter is described as a debug function, although I do not know what limitations it can cause.

Thanks, didn't know that Smile
08-19-2014 08:22 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #12
RE: Bucket to fill with acid ?!

okey thanks Big Grin but now the only thing is... what (script thing) do i have to gey in my callback now... for that bucket that goes Directly to inventory... if i learn this i hope i will know more about scripting..
(This post was last modified: 08-19-2014 08:24 PM by Amnesiaplayer.)
08-19-2014 08:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mudbill Offline
Posting Freak

Posts: 3,577
Joined: Apr 2013
Reputation: 168
Post: #13
RE: Bucket to fill with acid ?!

What are you asking exactly?

The closest I can guess is that you need to get the new item. You could use
PHP Code: (Select All)
GiveItem("BucketFilled""Puzzle""BucketFilled""your_icon.tga"1); 

These are, in order:

Internal name, item type, lang entry name, icon name, amount.

The icon should be one of the files inside /graphics/items unless you use a custom one.

08-19-2014 10:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
burge4150 Offline
Member

Posts: 56
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #14
RE: Bucket to fill with acid ?!

From my experience, Item Type really has no bearing on much of anything - correct me if I'm wrong?
08-20-2014 04:45 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mudbill Offline
Posting Freak

Posts: 3,577
Joined: Apr 2013
Reputation: 168
Post: #15
RE: Bucket to fill with acid ?!

If you set the type to Health it will act like Laudanum. There is a difference.
Puzzle is just a generic use-item though.

From the model editor:
[Image: CquKG6C.png]

08-20-2014 04:50 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #16
RE: Bucket to fill with acid ?!

i did the other thing i tried this it worked but got one problem... ( and for mini thing , i did setentityactive Big Grin but it doesn't work to get it ? because the bucket and acid contained isn't connected... idk why ??
08-20-2014 06:39 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Slanderous Offline
Posting Freak

Posts: 1,607
Joined: Dec 2012
Reputation: 63
Post: #17
RE: Bucket to fill with acid ?!

Wrong section, pal. Make sure next time to post there
08-20-2014 02:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Amnesiaplayer Offline
Senior Member

Posts: 539
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #18
RE: Bucket to fill with acid ?!

ow okey Big Grin thanks but do you know the answer ?? Sad
and is you're pf (profile picture) loading or is that the ....
08-20-2014 02:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)