Frictional Games Forum
Delete please. - Printable Version

+- Frictional Games Forum (https://www.frictionalgames.com/forum)
+-- Forum: Amnesia: The Dark Descent (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-6.html)
+--- Forum: Custom Stories, TCs & Mods - Development (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-38.html)
+---- Forum: Development Support (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-39.html)
+---- Thread: Delete please. (/thread-15259.html)

Pages: 1 2


Delete please. - Xarec - 05-05-2012

........

:-)


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Xarec - 05-06-2012

:-) ...


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Cranky Old Man - 05-06-2012

I haven't been here long, but I've never heard of this problem.
When you say that you can see the maps fine in the editor, does that mean that you can load maps through the menues, but that anything beneath that isn't responding? If the menues wouldn't work, I'd suspect that some other program was stealing the focus of your editor window.


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Xarec - 05-06-2012

(05-06-2012, 11:27 AM)Cranky Old Man Wrote: I haven't been here long, but I've never heard of this problem.
When you say that you can see the maps fine in the editor, does that mean that you can load maps through the menues, but that anything beneath that isn't responding? If the menues wouldn't work, I'd suspect that some other program was stealing the focus of your editor window.
No, it's basiclly like I can launch the editor, I can open the maps, open all menus, it's just that I can't move around the camera. I cannot use the controls which always worked before.


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Cranky Old Man - 05-06-2012

(05-06-2012, 11:36 AM)Xarec Wrote:
(05-06-2012, 11:27 AM)Cranky Old Man Wrote: I haven't been here long, but I've never heard of this problem.
When you say that you can see the maps fine in the editor, does that mean that you can load maps through the menues, but that anything beneath that isn't responding? If the menues wouldn't work, I'd suspect that some other program was stealing the focus of your editor window.
No, it's basiclly like I can launch the editor, I can open the maps, open all menus, it's just that I can't move around the camera. I cannot use the controls which always worked before.
Pardon the question, but while you changed computer, did you forget that you must hold down Alt and push a mouse button while you drag the mouse?


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Xarec - 05-06-2012

No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Cranky Old Man - 05-06-2012

(05-06-2012, 11:41 AM)Xarec Wrote: No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.
I'm... I'm... ...somebody's idol? Huh
Uhm, thank you, I guess. Smile


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Xarec - 05-06-2012

(05-06-2012, 11:46 AM)Cranky Old Man Wrote:
(05-06-2012, 11:41 AM)Xarec Wrote: No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.
I'm... I'm... ...somebody's idol? Huh
Uhm, thank you, I guess. Smile
Hahahaha, I apologize if it confuses you, but yes! I have read many of your responses in the past and I admire you. I will name my children after you, if I ever get any.

Once again thank you for trying to help me.


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Xanthos - 05-06-2012

(05-06-2012, 11:48 AM)Xarec Wrote:
(05-06-2012, 11:46 AM)Cranky Old Man Wrote:
(05-06-2012, 11:41 AM)Xarec Wrote: No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.
I'm... I'm... ...somebody's idol? Huh
Uhm, thank you, I guess. Smile
Hahahaha, I apologize if it confuses you, but yes! I have read many of your responses in the past and I admire you. I will name my children after you, if I ever get any.

Once again thank you for trying to help me.
I don't think you can name a kid "Cranky Old Man jr."
XD


RE: Error using the HPL2 Level Editor - Cranky Old Man - 05-06-2012

(05-06-2012, 11:48 AM)Xarec Wrote: Hahahaha, I apologize if it confuses you, but yes! I have read many of your responses in the past and I admire you. I will name my children after you, if I ever get any.

You're going to name your children "Cranky", "Old" and "Man"? I'm not going to protest, but wouldn't those names be a little weird? Undecided

Quote:Once again thank you for trying to help me.

You're welcome. Smile