Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delete please.
Author Message
Xarec Offline
Junior Member

Posts: 7
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#1
Delete please.

........

:-)
(This post was last modified: 09-09-2012, 08:34 PM by Xarec.)
05-05-2012, 07:55 AM
Find Reply
Xarec Offline
Junior Member

Posts: 7
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#2
RE: Error using the HPL2 Level Editor

:-) ...
(This post was last modified: 09-09-2012, 08:36 PM by Xarec.)
05-06-2012, 11:15 AM
Find Reply
Cranky Old Man Offline
Posting Freak

Posts: 986
Threads: 20
Joined: Apr 2012
Reputation: 38
#3
RE: Error using the HPL2 Level Editor

I haven't been here long, but I've never heard of this problem.
When you say that you can see the maps fine in the editor, does that mean that you can load maps through the menues, but that anything beneath that isn't responding? If the menues wouldn't work, I'd suspect that some other program was stealing the focus of your editor window.

Noob scripting tutorial: From Noob to Pro

05-06-2012, 11:27 AM
Find Reply
Xarec Offline
Junior Member

Posts: 7
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#4
RE: Error using the HPL2 Level Editor

(05-06-2012, 11:27 AM)Cranky Old Man Wrote: I haven't been here long, but I've never heard of this problem.
When you say that you can see the maps fine in the editor, does that mean that you can load maps through the menues, but that anything beneath that isn't responding? If the menues wouldn't work, I'd suspect that some other program was stealing the focus of your editor window.
No, it's basiclly like I can launch the editor, I can open the maps, open all menus, it's just that I can't move around the camera. I cannot use the controls which always worked before.
05-06-2012, 11:36 AM
Find Reply
Cranky Old Man Offline
Posting Freak

Posts: 986
Threads: 20
Joined: Apr 2012
Reputation: 38
#5
RE: Error using the HPL2 Level Editor

(05-06-2012, 11:36 AM)Xarec Wrote:
(05-06-2012, 11:27 AM)Cranky Old Man Wrote: I haven't been here long, but I've never heard of this problem.
When you say that you can see the maps fine in the editor, does that mean that you can load maps through the menues, but that anything beneath that isn't responding? If the menues wouldn't work, I'd suspect that some other program was stealing the focus of your editor window.
No, it's basiclly like I can launch the editor, I can open the maps, open all menus, it's just that I can't move around the camera. I cannot use the controls which always worked before.
Pardon the question, but while you changed computer, did you forget that you must hold down Alt and push a mouse button while you drag the mouse?

Noob scripting tutorial: From Noob to Pro

05-06-2012, 11:38 AM
Find Reply
Xarec Offline
Junior Member

Posts: 7
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#6
RE: Error using the HPL2 Level Editor

No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.
(This post was last modified: 05-06-2012, 11:45 AM by Xarec.)
05-06-2012, 11:41 AM
Find Reply
Cranky Old Man Offline
Posting Freak

Posts: 986
Threads: 20
Joined: Apr 2012
Reputation: 38
#7
RE: Error using the HPL2 Level Editor

(05-06-2012, 11:41 AM)Xarec Wrote: No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.
I'm... I'm... ...somebody's idol? Huh
Uhm, thank you, I guess. Smile

Noob scripting tutorial: From Noob to Pro

05-06-2012, 11:46 AM
Find Reply
Xarec Offline
Junior Member

Posts: 7
Threads: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
#8
RE: Error using the HPL2 Level Editor

(05-06-2012, 11:46 AM)Cranky Old Man Wrote:
(05-06-2012, 11:41 AM)Xarec Wrote: No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.
I'm... I'm... ...somebody's idol? Huh
Uhm, thank you, I guess. Smile
Hahahaha, I apologize if it confuses you, but yes! I have read many of your responses in the past and I admire you. I will name my children after you, if I ever get any.

Once again thank you for trying to help me.
05-06-2012, 11:48 AM
Find Reply
Xanthos Offline
Senior Member

Posts: 318
Threads: 9
Joined: Mar 2012
Reputation: 8
#9
RE: Error using the HPL2 Level Editor

(05-06-2012, 11:48 AM)Xarec Wrote:
(05-06-2012, 11:46 AM)Cranky Old Man Wrote:
(05-06-2012, 11:41 AM)Xarec Wrote: No, I am holding the alt button while I attempt to do it. No difference.

I do not know how, but it seem to have been solved. Perhaps I diden't hold down alt and thought I did. I apologize for this. Thank you for your attempt of helping me, Old Man. Oh by the way, you are my idol! Haha.
I'm... I'm... ...somebody's idol? Huh
Uhm, thank you, I guess. Smile
Hahahaha, I apologize if it confuses you, but yes! I have read many of your responses in the past and I admire you. I will name my children after you, if I ever get any.

Once again thank you for trying to help me.
I don't think you can name a kid "Cranky Old Man jr."
XD

(This post was last modified: 05-06-2012, 12:05 PM by Xanthos.)
05-06-2012, 12:05 PM
Find Reply
Cranky Old Man Offline
Posting Freak

Posts: 986
Threads: 20
Joined: Apr 2012
Reputation: 38
#10
RE: Error using the HPL2 Level Editor

(05-06-2012, 11:48 AM)Xarec Wrote: Hahahaha, I apologize if it confuses you, but yes! I have read many of your responses in the past and I admire you. I will name my children after you, if I ever get any.

You're going to name your children "Cranky", "Old" and "Man"? I'm not going to protest, but wouldn't those names be a little weird? Undecided

Quote:Once again thank you for trying to help me.

You're welcome. Smile

Noob scripting tutorial: From Noob to Pro

(This post was last modified: 05-06-2012, 12:12 PM by Cranky Old Man.)
05-06-2012, 12:12 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)