Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porblem starting the game
LisbethTheWasp Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
#1
Solved: 4 Years, 3 Months, 1 Week ago Porblem starting the game

Hejsan !

I'm having troubles starting the game since my computer's got optimus technology. I've installed Bumblebee and it works fine. My problem is I can't don't have the permission to access the games'sfiles. I've tried a chmo +x but still can't execute the laucher with th optirun command....My question is what to do now??

Thanks in advance for your answer and tack sa mycket for this amazing game...
09-01-2011, 10:13 AM
Find
Urkle Offline
FG - Associate

Posts: 1,172
Threads: 31
Joined: Jul 2006
Reputation: 21
#2
Solved: 4 Years, 3 Months, 1 Week ago RE: Porblem starting the game

So you are trying to have optirun launch Launcher.bin? (or Launcher64.bin??) Are you doing this?

optirun ./Launcher.bin
or
optirun Launcher.bin

The first one is the one you want to do. And if it still doesn't seem to work you may have to bypass the launcher and run Amnesia.bin directly. If you want to run "Justine" simply pass "ptest" as the first parameter
optirun ./Amnesia.bin ptest

Developing away on one of
Multiple Macs running 10.6, 10.7, 10.8, and 10.9.
Linux, 8-core AMD, 8GB RAM, Fedora 18, nVidia 450 1GB
09-04-2011, 06:05 PM
Website Find
LisbethTheWasp Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
#3
Solved: 4 Years, 3 Months, 1 Week ago RE: Porblem starting the game

Hi again !

Works great ! Thanks a lot !
09-09-2011, 10:51 AM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)