Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Texture, Model & Animation Help Weird Level Editor glitch, most likely caused by model
AniCator Offline
Junior Member

Posts: 11
Threads: 1
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
#11
RE: Weird Level Editor glitch, most likely caused by model

I tried setting up a simple scene with just a box and one bone. Everything exported properly until I skinned it.
Quote:User Initialization--------------------------------------------------------Cache out of date! Reloading collada file 'C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/amnesia the dark descent/custom_stories/cator_story/entities/tilted/shift_wall/testCube.dae'WARNING: No 'extra scene' element found!Bone 'joint1' does not existBone 'joint2' does not exist
That's what the ModelViewer log says.
(This post was last modified: 06-27-2012, 06:16 PM by AniCator.)
06-27-2012, 06:15 PM
Find Reply
Your Computer Offline
SCAN ME!

Posts: 3,456
Threads: 32
Joined: Jul 2011
Reputation: 235
#12
RE: Weird Level Editor glitch, most likely caused by model

Yeah, skinning a Blender model in Maya causes issues down the road. BTW, the only error you have to worry about in what you quoted is "Bone '%s' does not exist."

Tutorials: From Noob to Pro
06-28-2012, 04:08 AM
Website Find Reply
AniCator Offline
Junior Member

Posts: 11
Threads: 1
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
#13
RE: Weird Level Editor glitch, most likely caused by model

No, I made this test model in Maya. It's 100% Maya.
It works fine when I export it unskinned but when I skin it and export it, the ModelViewer crashes.
06-28-2012, 10:12 AM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)